Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

CSR-konsulent til kontrol og udvikling i HOFORs leverandørkæde

HOFOR

Vil du bidrage til, at HOFOR lever op til sit samfundsansvar?

Bliver du motiveret af at arbejde med bæredygtighed og CSR? Har du solid erfaring med CSR-kontrol og -udvikling i leverandørkæden? Så læs videre og send os din ansøgning!

Som Danmarks største forsyningsvirksomhed har vi mange leverandører, især inden for bygge og anlægsbranchen, som vi stiller en række CSR-krav til indenfor blandt andet menneskerettigheder, miljø, klima og anti-korruption. Vi følger op på, hvorvidt vores leverandører lever op til CSR-kravene, og det er en væsentlig del af det arbejde, som du skal indgå i. Vi arbejder engageret for at skabe forbedringer hos os selv og vores leverandører, samt er transparente om udfordringer og indsatser.

CSR-konsulent med ansvar for kontrol i leverandørkæden
Som CSR-konsulent skal du sammen med kollegaer planlægge, koordinere og gennemføre CSR-indsatsen overfor en række af vores væsentligste leverandører. Din del af leverandørporteføljen vil som udgangspunkt være entreprenører og materialeleverandører på vores bygge og anlægsprojekter. Porteføljen kan udvikle sig over tid. Du skal forvente en vis rejseaktivitet, primært i Danmark, men muligvis også i udlandet.

Dine primære opgaver vil være:

  • CSR-kontrol af udvalgte leverandører
  • Understøtte udviklingen af leverandørernes CSR-indsats, bl.a. gennem de krav, der stilles ved indkøb og udbud.
  • Indsamling, bearbejdning og formidling af data på CSR-området, herunder input til HOFORs årsrapport
  • Medvirke til at kommunikere om HOFORs CSR-arbejde internt som eksternt
  • Bidrage til at udvikle HOFORs arbejde med CSR i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Motiveret af CSR og bæredygtighed
Du har minimum 4 års erfaring med CSR og bæredygtighed, og din erfaring er især relateret til kontroller og udvikling i leverandørkæden, herunder krav i indkøb og udbud. Din erfaring må meget gerne omfatte bygge- og anlægsbranchen. Hvis du tilmed har kendskab til forsyningsbranchen, eksempelvis varme, el, gas, vand og spildevand, er det en fordel.

Du skal kunne kommunikere i øjenhøjde, uanset om det er med entreprenører og håndværkere ude på en af vores mange byggepladser eller til et internt møde med chefer og kollegaer i andre afdelinger. Du kan formidle det komplekse CSR-stof på en konkret og enkel måde, samt bidrage til at organisationen selv kan integrere CSR i hverdagen.

Du skal være motiveret af bæredygtighed og CSR, og have en pragmatisk tilgang til, hvilke løsninger der reelt kan lade sig gøre. Du skal være god til at arbejde i teams, men også trives med at planlægge og udføre dine opgaver på egen hånd.

11 dygtige kollegaer ser frem til at du kan starte
Du bliver en del af sektionen Ledelsessystem & CSR, hvor vi er 11 medarbejdere, som i alder og erfaring dækker bredt. CSR-teamet har lige nu tre medarbejdere. I sektionen har vi dels ansvar for drift og udvikling af HOFORs CSR-indsats, dels for drift og udvikling af vores ISO-certificerede ledelsessystem inden for miljø, arbejdsmiljø, kvalitet og drikkevand. Vores hverdag består af godt humør, spændende arbejdsopgaver og masser af samarbejde med kollegaerne i de andre dele af HOFOR.

I HOFOR vægter vi vores medarbejderes trivsel højt og tilbyder derfor fleksible rammer, hvor der er mulighed for hjemmearbejde efter aftale med din nærmeste leder. Du kan se mere om personalegoder her.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 8. februar 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Peter Harpsøe Engel, Sektionsleder, på telefon 2795 2148 eller mail peteng@hofor.dk. Send din ansøgning ved at klikke her.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her – måske vi har det rette job til dig.