Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Endnu en greenwashingsag i detailhandelsflagskib

Trævler man markedsføring og økonomi op bag tøjmærket “By Garment Makers” møder man en af detailbranchens giganter og en ejendomspekulant, der væltede en af Danmarks største banker.

Endnu engang har Magasin Du Nord haft svært ved at håndtere spillereglerne for vildledende markedsføring. Foto: iStock/J2R

En del af skjorterne på bordet i butikken er mærket med et skilt. “Naturligvis Bæredygtige” står der. Intet mindre.

Snarere end skjorteproduktion, der ikke belaster planeten, er bordet med skjorterne - endda på tilbud - desværre dog mest af alt en indikation på, hvor man kan sætte adresse på et centrum for greennwashing. 

Vi er på Kgs. Nytorv 13. I den statelige bygning i fransk renæssancestil over for Det Kongelige Teater: Hovedkvarteret for stormagasinet Magasin du Nord.

Det er her, på førstesalen med herretøj, at bordet med skjorter fra den jyske tekstilvirksomhed “By Garment Makers” er placeret.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading