Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Abonnement

Det koster penge at producere uafhængig kvalitetsjournalistik, og derfor skal man have et abonnement for at læse med på Sustain Report.

Kontakt os for at høre nærmere om den løsning, der passer til jeres organisation

  Telefon: 7174 7168
  Mail: lennart@sustainreport.dk

  Eller få 14 dages gratis prøve abonnement helt uforpligtende

  Priser (12 mdr., eks. moms.):

  Op til 3 brugere 9.849,-
  Op til 5 brugere 12.849,-
  Op til 10 brugere 17.449,-
  Op til 20 brugere 24.849,-
  IP-adgang (+45) 7174 7168

  Abonnement & leveringsbetingelser:

  Udgivelsen
  Sustainreport.dk og sider herunder udgives af ScienceReport ApS (herefter SR) og må ikke gengives uden accept og klar kildehenvisning.

  Et abonnement på sustainreport.dk giver ubegrænset adgang til websitet sustainreport.dk’s afgrænsede område om sustainability og til mediets digitale nyhedsbrev om sustainability. Sustain Report’s nyhedsbrev udgives minimum 40 uger om året digitalt og som abonnent har du adgang til websitet og arkiv også i udgivelsesfri perioder.

  Abonnementet er personligt. Brugernavne, adgangskoder og artikler må ikke deles med tredjemand uden forudgående aftale.

  Abonnementets løbetid
  Abonnementet er fortløbende til det opsiges og faktureres årligt forud for en 12 mdr´s tegningsperiode. Abonnementet skal opsiges skriftligt til info@sustainreport.dk senest 30. dage før udløb af en gældende forudbetalt abonnementsperiode.

  Abonnement kan være solgt i forbindelse med en kampagne og vil efter første abonnementsperiode følge selskabets gældende prisliste, der er tilgængelig på sustainreport.dk

  Sustain Report forbeholder sig ret til at ændre og justere priser og gebyrer. Ved eventuelle prisstigninger kan kunden ikke opkræves ekstra betaling, under en aktiv abonnementsperiode, ligesom der ikke ydes modregning for eventuelt afmeldte brugere.

  Fortrydelsesret
  De kan træde tilbage fra en abonnementsaftale SR uden begrundelse senest 14 dage efter aftalen er indgået første gang.

  Ændringer & udvidelser
  Abonnementet gælder for tre eller flere modtagere med samme email suffix (domæne) og kan løbende udvides med flere modtagere, mod særskilt betaling i henhold til prislisten. Ønskes der udbytning af modtagere kontaktes info@sustainreport.dk med henblik på ændringer.

  SR forbeholder sig ret til at ændre abonnements & leveringsbetingelser løbende, med virkning fra førstkommende tegningsperiode.

  Kunden har ret til at udvide abonnementet løbende med faldende marginalomkostning pr. modtager til følge. Ved udvidelse faktureres med modregning af allerede afviklet abonnement og tegningsperiode løber 12 mdr. fra udvidelsesdato. Ved henvendelse fra medarbejdere hos kunder med et aktivt abonnement, udvides abonnementsrammen automatisk til næste trin, hvis ikke der er ledige modtagere. Abonnementsrammen følger prislisten og løber i trin fra 3,5,10,20 og 50 modtagere. Aftaler herover forhandles særskilt. Juridiske enheder og afdelinger under samme koncern kan have individuelle abonnementer.

  Cookies & Persondata
  Sciencereport.dk indsamler cookies med henblik på at optimere læseoplevelsen og deler hverken abonnementsdata eller brugerdata med tredjemand. Persondata opbevares og behandles efter en til hver tid gældende dansk lovgivning. Du kan læse vores opdaterede og forenklede datapolitik her.

  Ansvar
  Science Report overholder til enhver tid gældende dansk medielovgivning og kan ikke holdes hverken helt eller delvist ansvarlig for nogen skade mediet forvolder direkte eller indirekte i forlængelse af det redaktionelle arbejde.

  Udgiver

  Sustain Report
  Vestergade 20B, 2
  1456 København K
  info@sustainreport.dk
  Tlf. +45 2094 2073
  CVR 3917 7218

  Ansvh. chefredaktør: Tor Arnbjørn

  Spørgsmål og klager:
  Sustain Report
  info@sustainreport.dk
  Tlf. +45 2094 2073