Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Om Sustain Report

Sustain Report er Danmarks nye digitale medie om sustainability-strategi, og hvordan den omsættes til forretningsmuligheder og praksis. Mediet er målrettet professionelle der arbejder med bæredygtighed på tværs af brancher og sektorer.

Vi skriver til professionelle der arbejder med bæredygtighed på tværs af brancher og sektorer, og vi skriver bla. om strategi, innovation og partnerskaber mellem erhvervslivet og det offentlige, den nyeste forskning og organisationskultur og ansvarlige investeringer.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området med nyhedsbrevet fra Sustain Report. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Tilmeld dig Sustain Report’s nyhedsbrev – helt gratis og uforpligtende.

Kvalitetsjournalistik koster penge. Derfor er vi nødt til at tage betaling for noget af vores journalistik. Er du interesseret i at høre mere om abonnementspriser, kan du læse mere her eller skrive en mail til info@sustainreport.dk, eller ringe til vores kommercielle afdeling på tlf. 7174 7977

Du kan også prøve 14 dage gratis og uden binding, ved at oprette dig her

Udover udgivelserne på http://www.sciencereport.dk producerer vi også journalistik for andre mediehuse. F.eks. laver vi fra primo 2018 podcasten “I Virkeligheden”, en videnskabspodcast til yngre lyttere i 29 afsnit, til Danmarks Radio.

Hvis du har en opgave eller en podcast du gerne vil have hjælp med, er du velkommen til at kontakte os på info@sustainreport.dk

REDAKTIONEN:
Bag Sustain Report står et hold dygtige journalister med indsigt i sustainability. Derudover bringer vi løbende indlæg fra forskere og nøgleaktører i det danske sustainability miljø.

Sustain Reports faste redaktion består af:

Henrik Munksgaard
– tlf: +45 6020 1924, mail:
henrik@sustainreport.dk
Henrik Munksgaard er redaktør på Sustain Report. Han er uddannet journalist, og har bl.a. arbejdet på erhvervsredaktionerne på Ritzau, Politiken og Berlingske. Herudover har han arbejdet med diverse bæredygtighedsemner, som selvstændig og som presse- og kommunikationschef hos bl.a. Deloitte og Niras.

Daniel Nørremark
– mail:
daniel@sciencereport.dk
Daniel Nørremark er studentermedhjælper på Science Report og Sustain Report.

Han er i gang med sin bachelor i statskundskab ved Københavns Universitet. På Report-medierne er han blandt andet ansvarlig for vores sociale medier og for diverse researchopgaver.

Tor Arnbjørn

– tlf.: +45 2094 2073, mail: tor@sciencereport.dk
Tor Arnbjørn er chefredaktør (ansvh.) på Sustain Report. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, MA i menneskerettigheder fra City University, London og MBA fra Steinbeis University, Berlin. Han har i en årrække arbejdet med journalistik og ledelse i DR, blandt andet som radiochef for alle DR’s kanaler, som chef for DR2s Debatten og P1 Morgen og udviklingschef.

KONTAKT SUSTAIN REPORT:

Redaktion:
Mail: info@sustainreport.dk
Tlf. 2094 2073

Salg og abonnement:
Mail: lennart@sustainreport.dk
Tlf. 7174 7168

Vestergade 20B, 2
1456 København K

Sustain Report udgives af:
ScienceReport ApS
CVR nr. 3917 7218
ISSN: 2596-4707

Vi er tilmeldt Pressenævnet og er støttet af Kulturstyrelsens Innovationspulje