Om Sustain Report

Sustain Report er Danmarks uafhængige og dybdegående medie om sustainability

Sustain Report er Danmarks nye digitale medie om sustainability-strategi, og hvordan den omsættes til forretningsmuligheder og praksis. Mediet er målrettet professionelle der arbejder med bæredygtighed på tværs af brancher og sektorer.

Vi skriver til professionelle der arbejder med bæredygtighed på tværs af brancher og sektorer, og vi skriver bla. om strategi, innovation og partnerskaber mellem erhvervslivet og det offentlige, den nyeste forskning og organisationskultur og ansvarlige investeringer.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området med nyhedsbrevet fra Sustain Report. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Tilmeld dig Sustain Report’s nyhedsbrev – helt gratis og uforpligtende.

Kvalitetsjournalistik koster penge. Derfor er vi nødt til at tage betaling for noget af vores journalistik. Er du interesseret i at høre mere om abonnementspriser, kan du læse mere her eller skrive en mail til info@sustainreport.dk, eller ringe til vores kommercielle afdeling på tlf. 7174 7977

Du kan også prøve 14 dage gratis og uden binding, ved at oprette dig her

Udover udgivelserne på www.sciencereport.dk producerer vi også journalistik for andre mediehuse. F.eks. laver vi fra primo 2018 podcasten “I Virkeligheden”, en videnskabspodcast til yngre lyttere i 29 afsnit, til Danmarks Radio.

Hvis du har en opgave eller en podcast du gerne vil have hjælp med, er du velkommen til at kontakte os på info@sustainreport.dk

REDAKTIONEN:
Bag Sustain Report står et hold dygtige journalister med indsigt i sustainability. Derudover bringer vi løbende indlæg fra forskere og nøgleaktører i det danske sustainability miljø.

Sustain Report’s faste redaktion består af:

Tine Brødegaard Hansen
– tlf: 5188 1722, mail: tine@sustainreport.dk
Tine Brødegaard Hansen er redaktør på Sustain Report. Hun er cand.mag fra Roskilde Universitetscenter og har en Master i Journalistik fra Syddansk Universitet. Hun har knap 15 års erfaring som journalist og redaktør fra bl.a. MediaWatch og Egmont Publishing. Formidling af forskningsresultater har løbende været en del af Tines journalistiske virke og interesse. Tine har særligt fokus på de videnskabelige landvindinger inden for bæredygtighed og grøn omstilling,

Julie Lindhardt Høimark 
– tlf.: 2872 0491, mail: julie@sciencereport.dk
Julie Lindhardt Høimark er redaktør på Science Report og skriver løbende på Sustain Report.

Hun er bachelor i medievidenskab og kandidat i analytisk journalistik fra Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. 

Hun har tidligere arbejdet på Debatten på DR2, og har desuden beskæftiget sig med uddannelsespolitik og forskningsverdenen i studienævnet på Aarhus Universitet.

Desuden er Julie journalist på Science Reports podcast-produktioner, “I Virkeligheden” (2018) og “Forsiden af Medaljen” (2019), som produceres for DR’s P3. 

Frederikke Pontoppidan
– tlf.: 23 62 21 06, mail: frederikke@sciencereport.dk
Frederikke er journalist på Science Report og Sustain Report. Hun er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, hvor hun skrev sin bachelor om bæredygtighed og plast. Hun har tidligere arbejdet på ALT.dk ved Egmont Publishing, hos DLG og som freelancejournalist.

Tor Arnbjørn

– tlf.: 2094 2073, mail: tor@sciencereport.dk
Tor Arnbjørn er chefredaktør (ansvh.) på Sustain Report. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, MA i menneskerettigheder fra City University, London og MBA fra Steinbeis University, Berlin. Han har i en årrække arbejdet med journalistik og ledelse i DR, bla. som radiochef for alle DRs kanaler, som chef for DR2s Debatten og P1 Morgen og udviklingschef.

KONTAKT SUSTAIN REPORT:

Redaktion:
Mail: info@sustainreport.dk
Tlf. 2094 2073

Salg og abonnement:
Mail: lennart@sustainreport.dk
Tlf. 7174 7168

Vestergade 20B, 2
1456 København K

Sustain Report udgives af:
ScienceReport ApS
CVR nr. 3917 7218
ISSN: 2596-4707

Vi er tilmeldt Pressenævnet og er støttet af Kulturstyrelsens Innovationspulje


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sustainreport.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252