Om Sustain Report

Sustain Report er Danmarks uafhængige og dybdegående medie om sustainability

Sustain Report er Danmarks nye digitale medie om sustainability-strategi, og hvordan den omsættes til forretningsmuligheder og praksis. Mediet er målrettet professionelle der arbejder med bæredygtighed på tværs af brancher og sektorer.

Vi skriver til professionelle der arbejder med bæredygtighed på tværs af brancher og sektorer, og vi skriver bla. om strategi, innovation og partnerskaber mellem erhvervslivet og det offentlige, den nyeste forskning og organisationskultur og ansvarlige investeringer.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området med nyhedsbrevet fra Sustain Report. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Tilmeld dig Sustain Report’s nyhedsbrev – helt gratis og uforpligtende.

Kvalitetsjournalistik koster penge. Derfor er vi nødt til at tage betaling for noget af vores journalistik. Er du interesseret i at høre mere om abonnementspriser, kan du læse mere her eller skrive en mail til info@sustainreport.dk, eller ringe til vores kommercielle afdeling på tlf. 7174 7977

Du kan også prøve 14 dage gratis og uden binding, ved at oprette dig her

Udover udgivelserne på www.sciencereport.dk producerer vi også journalistik for andre mediehuse. F.eks. laver vi fra primo 2018 podcasten “I Virkeligheden”, en videnskabspodcast til yngre lyttere i 29 afsnit, til Danmarks Radio.

Hvis du har en opgave eller en podcast du gerne vil have hjælp med, er du velkommen til at kontakte os på info@sustainreport.dk

REDAKTIONEN:
Bag Sustain Report står et hold dygtige journalister med indsigt i sustainability. Derudover bringer vi løbende indlæg fra forskere og nøgleaktører i det danske sustainability miljø.

Sustain Reports faste redaktion består af:

Søren Frandsen
– tlf: 6133 8136, mail:
soren@sciencereport.dk
Søren Frandsen er redaktør på Science Report og Sustain Report. Han er uddannet cand.comm. i Journalistik fra Roskilde Universitetscenter. Søren har knap 15 års erfaring som journalist og redaktør fra blandt andet Journalisten og TV2.dk. Han har gennem hele sin karriere formidlet videnskabelige resultater i både artikler og bøger.

Annabella Pultz
– tlf.: 2190 6026, mail: annabella@sustainreport.dk

Annabella Pultz er journalist på Sustain Report. Hun er uddannet journalist, cand.public, fra Syddansk Universitet, hvor hun skrev speciale om skævvridningen af de danske mediers dækning af amerikansk og europæisk politik.

Hun har tidligere arbejdet for Reuters, AFP, som freelancer, og senest som redaktør for svenske Finwire. Hendes hjerte banker for bæredygtighed og ligestilling.

Nana Elving Hansen
– tlf.: 2721 9427, mail: nana@sciencereport.dk

Nana Elving Hansen er journalist på Science Report. Hun er uddannet cand.comm. i Journalistik fra Roskilde Universitet og har 12 års erfaring som journalist og redaktør i dagbladsbranchen.

Nana har blandt andet fyldt spalterne ud i Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og Urban og har beskæftiget sig bredt med både samfunds- og kulturstof samt forskningsformidling.

Tor Arnbjørn

– tlf.: 2094 2073, mail: tor@sciencereport.dk
Tor Arnbjørn er chefredaktør (ansvh.) på Sustain Report. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, MA i menneskerettigheder fra City University, London og MBA fra Steinbeis University, Berlin. Han har i en årrække arbejdet med journalistik og ledelse i DR, blandt andet som radiochef for alle DR’s kanaler, som chef for DR2s Debatten og P1 Morgen og udviklingschef.

KONTAKT SUSTAIN REPORT:

Redaktion:
Mail: info@sustainreport.dk
Tlf. 2094 2073

Salg og abonnement:
Mail: lennart@sustainreport.dk
Tlf. 7174 7168

Vestergade 20B, 2
1456 København K

Sustain Report udgives af:
ScienceReport ApS
CVR nr. 3917 7218
ISSN: 2596-4707

Vi er tilmeldt Pressenævnet og er støttet af Kulturstyrelsens Innovationspulje