Om Sustain Report

Sustain Report er Danmarks uafhængige og dybdegående medie om sustainability

Sustain Report er Danmarks nye digitale medie om sustainability-strategi, og hvordan den omsættes til forretningsmuligheder og praksis. Mediet er målrettet professionelle der arbejder med bæredygtighed på tværs af brancher og sektorer.

Vi skriver til professionelle der arbejder med bæredygtighed på tværs af brancher og sektorer, og vi skriver bla. om strategi, innovation og partnerskaber mellem erhvervslivet og det offentlige, den nyeste forskning og organisationskultur og ansvarlige investeringer.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området med nyhedsbrevet fra Sustain Report. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Tilmeld dig Sustain Report’s nyhedsbrev – helt gratis og uforpligtende.

Kvalitetsjournalistik koster penge. Derfor er vi nødt til at tage betaling for noget af vores journalistik. Er du interesseret i at høre mere om abonnementspriser, kan du læse mere her eller skrive en mail til info@sustainreport.dk, eller ringe til vores kommercielle afdeling på tlf. 7174 7977

Du kan også prøve 14 dage gratis og uden binding, ved at oprette dig her

Udover udgivelserne på www.sciencereport.dk producerer vi også journalistik for andre mediehuse. F.eks. laver vi fra primo 2018 podcasten “I Virkeligheden”, en videnskabspodcast til yngre lyttere i 29 afsnit, til Danmarks Radio.

Hvis du har en opgave eller en podcast du gerne vil have hjælp med, er du velkommen til at kontakte os på info@sustainreport.dk

REDAKTIONEN:
Bag Sustain Report står et hold dygtige journalister med indsigt i sustainability. Derudover bringer vi løbende indlæg fra forskere og nøgleaktører i det danske sustainability miljø.

Sustain Report’s faste redaktion består af:

Tine Brødegaard Hansen
– tlf: 5188 1722, mail: tine@sustainreport.dk
Tine Brødegaard Hansen er redaktør på sustain Report. Hun er cand.mag fra Roskilde Universitetscenter og har en Master i Journalistik fra Syddansk Universitet. Hun har over ti års erfaring som journalist og redaktør fra bl.a. MediaWatch og Egmont Publising. Formidling af forskningsresultater har løbende været en del af Tines journalistiske virke og interesse. Tine har særligt fokus på de videnskabelige landvindinger inden for bæredygtighed og grøn omstilling.

Julie Lindhardt Høimark
– tlf: 2872 0491, mail: julie@sciencereport.dk

Julie Lindhardt Høimark skriver for Sustain Report og er med til at tilrettelægge podcasten ‘I Virkeligheden’. Hun er bachelor i medievidenskab og kandidat i journalistik fra Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun har tidligere arbejdet på Debatten på DR2, og har desuden været radiovært og tilrettelægger på Aarhus Studenterradio. Derudover har Julie beskæftiget sig med uddannelsespolitik og forskningsverdenen i studienævnet på Aarhus Universitet.

Lærke Flindt Mathiesen
– tlf: 5188 1722, mail: laerke@sciencereport.dk
Lærke Flindt Mathiesen skriver for Sustain Report. Hun er bachelor i religionsvidenskab og historie og kandidat i analytisk journalistik fra Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun arbejder også på radioprogrammerne Kulturen på P1 og 4. division ved Danmarks Radio. Desuden har hun været reporter på P1 Eftermiddag.

Katarina Adelholm Brandbyge
– tlf: 5188 8703, mail: katarina@sciencereport.dk
Katarina Adelholm Brandbyge er digital student på Sustain Report. Hun arbejder også for DR Kultur og har tidligere arbejdet med kommunikation hos Egmont. Hun har også beskæftiget sig med studenterradio hos Uniradioen og er kandidatstuderende på Statskundskab på Københavns Universitet. 

Tor Arnbjørn
– tlf.: 2094 2073, mail: tor@sciencereport.dk
Tor Arnbjørn er chefredaktør (ansvh.) på Sustain Report. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, MA i menneskerettigheder fra City University, London og MBA fra Steinbeis University, Berlin. Han har i en årrække arbejdet med journalistik og ledelse i DR, bla. som radiochef for alle DRs kanaler, som chef for DR2s Debatten og P1 Morgen og udviklingschef.

KONTAKT SUSTAIN REPORT:

Redaktion:
Mail: info@sustainreport.dk
Tlf. 2094 2073

Salg og abonnement:
Mail: info@sustainreport.dk
Tlf. 7174 7977

Vesterbrogade 26, 4
1620 København V.

Sustain Report udgives af:
ScienceReport ApS
CVR nr. 3917 7218
ISSN: 2596-4707

Vi er tilmeldt Pressenævnet og er støttet af Kulturstyrelsens Innovationspulje