Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

I skal ikke være bange for CSRD

GUIDE. Bæredygtighedsrapportingen banker på fra i år, men der er råd at hente. Netværket Sustainable Change Makers deler medlemmernes erfaringer, gode råd og viser to yder-veje til arbejdet med CSRD: The “Perfect” Way og The “Fast Fashion” Way.

CSRD er et vilkår for alle store børsnoterede virksomheder - og er i vente for alle. Netværket Sustainable Change Makers deler, hvordan du bedst når i mål, så det ikke blot bliver en dyr complianceøvelse uden anden værdi. Foto: iStock/VectorMine

CSRD er ved at være hverdagsjargon for virksomheder, når de kigger frem - nogle med frygt i øjnene. Rapporteringskravene for bæredygtighed banker nemlig hidsigt på og udfordrer den gængse årsrapport med nye krav for det kommende år.

Det er nemlig nu, at det går løs. Alle store børsnoterede virksomheder skal sikre, at data og dokumentation for bæredygtighed kommer i system og kan finde sin plads i årsrapporten, når 2024 takker af.

Men hvordan får man mest ud af sine kræfter, så man ikke blot lever op til de nye krav, men også skaber værdi undervejs? Og hvordan skal man ikke gøre?

Det har bæredygtighedsnetværket Sustainable Change Makers undersøgt. Eller rettere netværkets rapporteringsgruppe har omsat medlemmernes hands-on erfaringer med forberedelserne til beskrivelser for to veje at gå, når EU-direktivet bliver virkelighed. Her tæller erfaringer med forberedelse fra blandt andet AP Pension, Force Technology, Dansk Industri, Coop, The Textile Revolution og Nykredit.

Du får her deres bouillon med gode råd og beskrivelser af to konkrete rapporteringsscenarier: The “Perfect” Way og The “Fast Fashion” Way.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading