Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Blå partier går kontra på erhvervsorganisationer og stemmer imod dansk CSRD-implementering

Den nye konservative leder Mona Juul er ikke mere grøn, end at hendes parti stemte imod implementering af CSRD i dansk lov. Også Enhedslisten stemte imod.

2. maj stemte Folketinget om implementeringen af CSRD i dansk lov. Sammen med Enhedslisten stemte konservative, LA, DF og Danmarksdemokraterne imod. Foto: iStock/olli0815

De vælgere, der håber, at den nye Konservative leder, Mona Juul, vil skærpe partiets grønne profil, fik lidt af en skuffelse 2. maj. I hvert fald, hvis man opfatter de fælles europæiske regler om bæredygtighedsrapportering som et vigtigt værktøj i den grønne omstilling.

Da Folketinget stemte om den danske implementering af EU-direktivet om bæredygtighedsrapportering, CSRD, trykkede de seks tilstedeværende Konservative medlemmer på den røde knap som en del af det mindretal, der stemte imod.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading