Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Revisor og kommunikatør guider: CSRD er springbræt til både hjertet og årsrapporten

REPORTAGE Nye rapporteringskrav er en udfordring og en kæmpe gave for virksomheder og omstillingen. Sådan lød det til Global Compact Networks årsmøde, hvor FSR Daske Revisorer og brandbureauet Make gav råd til at vende udfordringen til konkurrencefordel.

FN's netværk for virksomheder UN Globalt Compact Network samlede sine medlemmer til årsmøde i Industriens hus for at se mod fremtidens arbejde med ESG og bæredygtighed. Foto: Ghita Nidam Møller.

Virksomheder der jagter grønnere græsgange på klodens vegne, følger nøje EU's lovpakker. Særligt bæredygtighedsrapporteringsdirektivet, CSRD, giver rynker i panderne.

Men der er både håb, råd og fællesskab at trække på. Det fik virksomhederne til UN Global Compact Networks Årsmøde, der satte fokus på fremtidens bæredygtighed og ESG.

Omfattende dokumentationskrav og stærk motivation kan nemlig godt gå hånd i hånd, når nye analyser og data skal finde vej til både årsrapporten og koble til grøn markedsføring.

-Nogle siger hvor ærgerligt rapporteringskravene er så voldsomme, og at det vil suge al energi ud af arbejde med bæredygtighed. Det er jeg ikke enig i, siger Lone Strøm, som er administrerende direktør i FSR – Danske Revisorer.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading