Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Årets Sustainability Håb 2020

Sustain Report er et dybdegående og uafhængigt nichemedie, som skriver om udviklingen inden for det danske sustainability-miljø.

Vi har særligt fokus på virksomheders bæredygtighedsstrategier og tiltag til professionelle på tværs af brancher, og vores abonnenter tæller blandt andre nogle af Danmarks største virksomheder, fonde og universiteter.

Som medie vil vi gerne være med til at holde momentum i forhold til bæredygtighed og den grønne omstilling. Som et led i de bestræbelser afholder vi til oktober Sustain Awards 2020, der bliver et årligt tilbagevendende event.

Til arrangementet vil der være inspirerende oplæg og – som navnet afslører – en prisoverrækkelse.

En af de tre priskategorier hedder ‘Årets Sustainability Håb’.

Vi vil nemlig gerne sætte fokus på den kommende generation af professionelle, der skal drive den grønne og bæredygtige udvikling i Danmark. Og her får vi brug for din hjælp.

 

Det skal I gøre:

Hvis I har en medarbejder, som er under 35 år, og som fortjener den anerkendelse, skal I blot lave en indstilling på 100-300 ord, hvor I fortæller, hvad kandidaten arbejder med i forhold til sustainability – og selvfølgelig hvorfor det fortjener en pris.

Vi har desuden brug for kandidatens:

Navn, alder, titel og email.

Det hele skal sendes til tine@sustainreport.dk senest den 31. august – men meget gerne før.

Efterfølgende vil en jury tage stilling til alle kandidaterne og udpege tre vindere, der bliver præsenteret ved Sustain Awards. Hvis en af kandidaterne til de tre priser er fra samme virksomhed, som et jurymedlem, kan medlemmet ikke stemme på den pågældende kandidat.

Kandidaten inviteres desuden til at medvirke i en kort Q&A om, hvorfor sustainability er en attraktiv karrierevej, og hvad kandidaten brænder mest for i den forbindelse i sit nuværende job. Q&A’en publiceres på Sustainreport.dk.