Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Sustain Report ansætter ny redaktør og journalist

– Vi er super ambitiøse og smider flere kræfter efter journalistikken, siger direktør.

Annabella Pultz og Søren Frandsen er blevet ansat på Sustain Report. Foto. Magnus Klarskov.

Sustain Report har fra 1. maj ansat Annabella Pultz som journalist og Søren Frandsen som redaktør. De to skal være med til at sikre, at den gode udvikling på mediet fortsætter.

– Sustain Report er inde i en spændende udviklingsperiode. Derfor har vi blandt andet valgt at kaste flere kræfter efter vores kerneområde, journalistikken, siger administrerende direktør og udgiver, Tor Arnbjørn.

Søren Frandsen er allerede kendt fra Sustain Reports spalter, da han er redaktør på Sustain Reports søstermedie, Science Report.

At have samme redaktør på både Sustain Report og Science Report åbner for flere redaktionelle muligheder, mener Tor Arnbjørn.

– Allerede nu arbejder redaktionerne på de to medier sammen, og med den udvikling dansk forskning er inde i, bliver det mere og mere oplagt at lade danske bæredygtighedsprofessionnelle og danske forskere inspirere hinanden. De næste måneder vil Søren sammen med journalisterne undersøge, hvordan vi med respekt for begge mediers unikke profiler kan blive endnu stærkere journalistisk, siger Tor Arnbjørn.

Søren Frandsen blev ansat som redaktør på Science Report i midten af januar. Inden da kom han fra en stilling som journalist på TV2.dk, hvor han i perioder også fungerede som forsideredaktør.

Garvet erhvervsjournalist

Annabella Pultz er uddannet cand.public fra Syddansk Universitet. Hun har gennem flere år arbejdet som erhvervsjournalist med erfaring fra blandt andet nyhedsbureauet Reuters og som redaktør for den danske afdeling af det svenske nyhedsbureau Finwire.

– Sustain Reports succes gennem de sidste to et halvt år bygger blandt andet på en stærk forståelse af de vilkår, erhvervslivet har for at accellerere den grønne omstilling. Med Annabellas baggrund som erhvervsjournalist er jeg ikke i tvivl om, at det fortsat vil være en af vores klare styrkeområder, siger Tor Arnbjørn

Sustain Awards vender tilbage

Ansættelsen af Søren Frandsen sker efter, at tidligere redaktør Tine Brødegaard Hansen har fået et nyt job.

– Tine har været en vigtig del af Sustain Report helt fra mediets begyndelse. Jeg vil gerne takke hende for den store indsats, siger Tor Arnbjørn.

I sin tid på Sustain Report har Tine Brødegaard Hansen blandt andet andet været en central del i udviklingen af Sustain Reports konference og prisuddeling Sustain Awards, der løb af stablen første gang i 2020.

Også i 2021 vil Sustain Awards rette spotlyset mod de erhvervsledere, virksomheder og sustainability-professionelle, som går forrest i kapløbet om at fremme den grønne og bæredygtige omstilling.

– Sustain Reports mission er at gøre ledere og sustainability-professionelle bedre til deres arbejde med sustainability. En af de måder vi vil gøre det på er ved årligt at afholde Sustain Awards hvor vi sætter vidensdeling i højsædet. Det stod klart efter den store opbakning til eventet i 2020 fra deltagerne i salen, talere og prismodtagere, siger Tor Arnbjørn.

Årets Sustain Awards finder sted 14. oktober på Langelinie Pavillonen i København.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.