Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Unge aktivister: Vores arbejdskraft tilhører kun de virksomheder, som bygger verden op

REPORTAGE. Den Grønne Ungdomsbevægelse råbte op og rakte ud til virksomheder til UN Global Compact Networks Årsmøde. De delte deres drømme, som bliv fulgt op med råd til at bruge “fremtiden” som strategisk ESG-metode.

Fremtiden skal ikke handle om fikse ideer til virksomheders væksteventyr. Det skal handle om verdens behov for en bedre fremtid, lød opråbet fra Den Grønne Ungdomsbevægelse. Foto: Ghita Nidam Møller.

-Det vil aldrig lykkes at omstille os grønt og retfærdigt uden virksomhederne i front.

Sådan runger det fra Den Grønne Ungdomsbevægelse i Dansk Industris fyldte sal på intet mindre end moders jords årsdag. Og det er ikke tilfældigt.

Det er nemlig UN Global Compact Networks Årsmøde. FN's netværksorgan for virksomheder har fyldt salen med 300 repræsentanter for virksomheder, der gerne vil være endnu grønnere. I dag skal de netværke og dele erfaringer, om hvordan vi gennem hele erhvervslivet fødekæde skal arbejde med bæredygtighed og ESG i fremtiden.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading