Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Tryg er på vej med 2023-plan med fokus på bæredygtighed

Når koncernchef i Tryg, Morten Hübbe, annoncerer en ny 2023-plan vil bæredygtighed fylde.

Koncernchef i Tryg, Morten Hübbe, er snart klar til at annoncere en ny 2023-strategi for forsikringskæmpen. Og den får et stærkere fokus på bæredygtighed.

Forsikringskoncernen Tryg vil inden udgangen af året afsløre en ny strategiplan, der skal løbe indtil 2023.

Den kommer blandt andet til at have fokus på tiltag inden for bæredygtighed, fortæller CFO i Tryg Barbara Plucnar Jensen i et interview med CXO-magasinet, som PwC udgiver.

Hun kan dog ikke løfte sløret for, hvad de handler om, før planen officielt er meldt ud, da Tryg er et børsnoteret selskab.

– Det helt centrale er, at agendaen om bæredygtighed er væsentlig for både vores kunder, leverandører, medarbejdere og aktionærer. Den er bredt forankret. Den er ønsket. Det ønske er vigtigt for den impact, vi i sidste ende kan være med til skabe, siger hun til CXO-magasinet.

Det skyldes blandt andet, at klimaforandringer har en stor indvirkning på forsikringsselskabers finanser, da eksempelvis flere oversvømmelser fører til flere skadesanmeldelser.

Tryg har over de senere år opjusteret sit fokus på bæredygtighed og har strategisk rykket sig “fra filantropi til forretningsdrevet corporate responsibility”. Det fortalte Camilla Frimodt Nielsen, chef for Corporate Responsibility og Forebyggelse, i et interview med Sustain Report.

Baggrunden for Tryg’s strategiskifte er, at samfundsansvar skal spille en større rolle end hidtil. Trygs CSR-arbejde har nemlig især været kendetegnet ved donationer til eksempelvis den årlige Danmarksindsamling.

– Derfor har vi ændret betegnelsen fra CSR til CR for at fjerne associationen til filantropi. Vi skal have koblet vores arbejde med samfundsansvar langt tættere til vores forretning, lød det fra Camilla Frimodt Nielsen.

Tryg er det største forsikringsselskab i Danmark og det næststørste i Norden med i alt fire millioner kunder.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.