Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Googlediversitet og containerinklusion: Virksomhedsgiganter gav råd om inklusion

Coca Cola, ISS, Mærsk, Danske Bank og Google meldte sig ind i Copenhagen Pride som gæster på CBS. Virksomhedernes ledende kræfter på området gav her sine bud på, hvordan du åbner din arbejdsplads op for regnbuens farver.

CBS inviterede 19. august 2022 Mærsk, Coca Cola, Danske Bank, Google og CBS-forsker til at diskutere inklusion og diversitet på arbejdspladser. Foto: Sustain Report.

Der er højt til loftet på Copenhagen Business School fredag morgen i Copenhagen Pride-ugen. Selv toiletterne her er 'all gender'.

I dag er repræsentanter fra Coca Cola, ISS, Mærsk, Danske Bank og Google er draget til den virksomhedsorienterede uddannelsesborg.

De er her hverken for at tale om læskedrik, investeringer, containere eller data. Og det er de så alligevel lidt. De forsøger gennem deres produkter, brand og branche at skabe mere diversitet og inklusion på arbejdspladsen for LGBT+ – ’D&I’, som det populært bliver kaldt.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: