Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Bæredygtighedsprofil i global IT-gigant bliver CEO i dansk tech start-up

Ann Rosenberg tiltræder som CEO for Stinto, en sustainable tech start-up.

Foto: Stinto

1. september tiltræder Ann Rosenberg som CEO i Stinto, en tech startup, som satser på digitale visitkort.

Hun kommer fra en rolle som Senior Vice President for FN Partnerskaber i SAP og deltog senest i lanceringen af FN’s SDG Ambition, et verdensmålsværktøj til virksomheder.

Det trykte visitkort symboliserer penge- og ressourcespild og ineffektivitet, og det baner vejen for Stintos digitale visitkort, lyder det i en pressemeddelelse. Stinto har rejst knap 20 millioner og har med udbruddet af corona fået et ekstra argument for at droppe de fysiske visitkort for digitale alternativer, som er mere hygiejniske.

Stinto tilhører ifølge meddelelsen dermed en voksende gruppe af start-ups, som tænker purpose og bæredygtighed sammen med selve forretningen.

“Virksomheder, som tager bæredygtighed og digitalisering alvorligt, vil snart indse at det fysiske visitkort som repræsenterer papirspild og unødig transport ikke længere er et acceptabelt “first impression” overfor vigtige eksterne relationer. Stinto har en klar ambition om, at det skal blive en dansk virksomhed som endegyldigt sætter en ny global standard der passer til det 21. århundrede”, lyder det i meddelelsen.

 

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Aarhus Universitet åbner et center for plastikforskning

Verdenshavene fyldes med plastik, og det globale samfund kan ikke følge med produktionen og nedbryde den store mængde, der produceres hvert år. Det vil Aarhus Universitet og professor Daniel Otzen nu gøre noget ved.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.