Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Ny mørkegrøn venturefond når mål på 375 mio. kr.

PENGE. En ambitiøs sammensmeltning af bæredygtighedsrådgivning og investeringer i grønne start-ups danner ny artikel 9 venture fond, der har investorer som North-East Family Office, Realdania og EIFO i ryggen.

I The Footprint Firm arbejder alle medarbejdere med kombinationen af rådgivning og investeringer. Foto: Balder Skånström-Bo.

Investorerne har en del af ansvaret, når det kommer til at skabe et grønnere erhvervsliv, lyder det ofte. De skal gå i dybden med de virksomheder, der med sølvtunger kan tale for deres vækstrejse - især når den bliver kaldt grøn. 

Vi ser det, når investorerne i Løvens Hule sætter penge i start-ups, der brander sig grønne og desværre af og til grønnere, end de i virkeligheden er. En investering i en virksomhed med bæredygtighed i fokus kræver, at bæredygtighed bliver taget seriøst af alle parter. 

Det er på det grundlag af grønne ambitioner, at The Footprint Firm har etableret en fond, som forener hands-on rådgivning i bæredygtighed med de pengesummer, der skal skalerer de virksomheder, som rent faktisk lever op til deres grønne løfter. Her bunder forretningsmodellen nemlig i, at alle medarbejdere i organisationen foruden at arbejde med investeringer også arbejder med rådgivning. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her:

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading