sustain-awards

Podcast: Tenna Skov Thorsted

Følelser, passion og tårnhøje, idealistiske ambitioner er nok de fire ord, som beskriver alle syv Sustainability Håb bedst. Derfor har vi lavet en ny og spændende podcast: Sustain Report.

Af - 19. november 2020

Tenna Skov Thorsted er fjerde gæst i podcasten 'Sustain Report'. Lyt med.

Få Sustain Reports nyhedsbrev
Tilmeld dig gratis

– Det er virkelig noget, hvor jeg kniber mig selv i armen hver dag og tænker, hvordan jeg kan være så heldig at have fået lov til at få sådan en fed stilling.

Det siger Tenna Skov Thorsted i fjerde episode af podcasten Sustain Report, hvor vi har taget en snak om, hvordan det er at være Sustainability Manager i Carlsberg som 27 årig.

Men lige så stille sniger samtalen sig over på partnerskaber, dåsebajere og passion. Tenna er endnu en sustainability ildsjæl og var ligeledes nomineret til Årets Sustainability Håb 2020 ved Sustain Awards.

Hør fjerde episode af Sustain Report, hvor du lytter til dine podcast.

Podcasten: Sustain Report

Her på Sustain Report har vi kastet os ud i noget nyt. Podcasten: Sustain Report.

Vi har nemlig hevet fat i de syv personer, der var nomineret til Årets Sustainabiltiy Håb og taget en snak med dem.

For hvem gemmer sig bag de syv forskellige sustainability ildsjæle, og hvem eller nærmere hvad har skubbet dem mod at engagere sig i bæredygtighed?

Tags:


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sustainreport.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252