Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Nyt firma vil være førende match maker for virksomheder og bæredygtighedskonsulenter

CSR-ekspert Tania Ellis og strategisk forretningsudvikler Jeannette Ohrt vil gøre den stigende efterspørgsel efter bæredygtighedsspecialister til deres kerneforretning.

De erfarne stiftere af SBC People mener, at de er det første rekrutteringsfirma i Danmark, der har bæredygtighed som kerneforretning. Foto: iStock/Oatawa.

Bæredygtighedsrapportering og et stigende fokus på miljø- og klimaaftryk er en virkelighed, som alle virksomheder må se i øjnene. Det kalder på kompetente medarbejdere med indgående viden og ekspertise indenfor bæredygtighedsområdet. 

Men med mangel på bæredygtighedsspecialister og det, der kan føles som en labyrint af bæredygtighedskrav, kan det være svært for virksomhederne at vide, hvor de skal starte, og hvem de skal ansætte. 

Den udfordring vil stifterne af den nystartede virksomhed SBC People imødekomme ved at matche de helt rigtige bæredygtighedskonsulenter med de rigtige virksomheder på opgave- og interrimbasis. Det vil sige, de træder til med den bæredygtige ekspertise til at sikre, at overgangsfaser og projekter kommer godt i mål. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: