sustain-awards

Podcast: Selma Cerimagic

Følelser, passion og tårnhøje, idealistiske ambitioner er nok de fire ord, som beskriver alle syv Sustainability Håb bedst. Derfor har vi lavet en ny og spændende podcast: Sustain Report.

Af - 12. november 2020

Selma Cerimagic er den tredje gæst i podcasten 'Sustain Report'. Lyt med.

Få Sustain Reports nyhedsbrev
Tilmeld dig gratis

– Det var virkelig den vildeste oplevelse.

Sådan beskriver Selma Cerimagic sin første succesoplevelse med bæredygtighed. Tilbage på sin kandidatuddannelse var hun nemlig ude og hjælpe Aalborg Kommune med nogle CO2-beregninger.

Og beregninger er stadigvæk noget, som Selma Cerimagic gør sig meget i. For hun arbejder som ErhvevsPhd., hvor hun 50 procent af tiden er i Danish Crown, og 50 procent af tiden forsker – og som hun selv kalder det, så har hun the best of two worlds.

Men hvad var det for en succesoplevelse, der gjorde det stråleklart, at hun skulle arbejde med bæredygtighed? Hvordan kan man egentlig arbejde for en privat virksomhed samtidig med at lave objektiv forskning? Og hvad er det egentlig en forsker laver for Danish Crown?

Det har jeg snakket med Selma Cerimagic om – så hør tredje episode af podcasten ‘Sustain Report’ her, eller find den, hvor du lytter til dine podcasts.

Podcasten: Sustain Report

Her på Sustain Report har vi kastet os ud i noget nyt. Podcasten: Sustain Report.

Vi har nemlig hevet fat i de syv personer, der var nomineret til Årets Sustainabiltiy Håb og taget en snak med dem.

For hvem gemmer sig bag de syv forskellige sustainability ildsjæle, og hvem eller nærmere hvad har skubbet dem mod at engagere sig i bæredygtighed?

Tags:


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sustainreport.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252