Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Unilever inddrager medarbejderne i sustainability-kurs

40.000 medarbejdere har deltaget i undersøgelse om Unilevers bæredygtighedsstrategi.

Unilever inddrager brugerne i bæredygtighedsstrategien.
Foto: iStock

I vinteren 2017 inviterede Unilever alle sine 172.000 medarbejdere til at komme med input til, hvad bæredygtig forretning betød for dem. Medarbejderinddragelsen skal være med til at holde Unilevers stærke fokus på bæredygtighed trods topchefen Paul Polmans afgang.

Det fortæller Unilevers global vice president for sustainability, Karen Hamilton, i et interview med det Edie.net, der har fokus på bæredygtig business.

40.000 medarbejdere tog del i undersøgelsen om, hvad de synes Unilevers bæredygtighedsstrategi skal være fremadrettet. Medarbejderne blev bedt om at beskrive, hvad de havde lært af tidligere grønne projekter. De blev også bedt om at forklare, hvordan fremtidens forretningsledelse ser ud, ifølge dem.

Undersøgelsen er en “massiv co-creation øvelse” for Unilever, som har hjulpet med at “distribuere” ansvaret for sustainability i hele virksomheden, siger Karen Hamilton, ifølge Edie.net.

Medarbejderinddragelsen falder sammen med, at Unilevers 2020-mål for bæredygtighed nærmer sig. Samtidig har selskabet mistet sin højtprofilerede topchef Paul Polman, som har været en af de ledende internationale internationale topchefer, når det kommer til bæredygtighedsdagsordenen.

Forud for undersøgelsen, der skal være med til at forankre sustainability endnu dybere i organisationen, har Unilever fravalgt at have en selvstændig CSR-afdeling. Det sker netop for at undgå, at sustainability, og de ressourcer der tilflyder de forskellige indsatser, bliver koblet fra selve Unilevers forretning.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

-Kvinder skal finde deres indre Pippi frem

FEMININ FORTROP. Bæredygtighedschef Camilla Dyring var med, før byggebranchen overhovedet havde ord for bæredygtighed. Siden da har hun været med til at slå hul på den bæredygtige udvikling – både i byggeriet og indad til i virksomheder.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.