Rådet for Grøn Omstilling får ny direktør 1. juni 2022.
Her tiltræder Bjarke Møller. Han kommer fra et job som direktør i tænketanken Europa og har derudover en baggrund som chefredaktør på Ugebrevet Mandag Morgen. Han overtager posten fra Claus Ekman, som i januar meddelte, at han 1. maj stopper på posten efter fire år.
Forperson for Rådet for Grøn Omstilling, Tue Damsø, udtrykker tilfredshed med at have fundet en stærk kommunikatør og politisk velbevandret ny direktør til at drive miljøorganisationens arbejde fremad.
– Bjarke Møller er selv en markant profil i den offentlige debat om den grønne omstilling. Derudover har han den ledelsesmæssige erfaring, der skal til for at drive og sikre rådets plads i et grønt NGO-landskab under forandring, siger Tue Damsø.
Vil bringe miljøorganisationens store viden endnu mere i spil
Den nyudnævnte direktør har senest ageret journalist og konsulent omkring europæisk politik i eget firma. Han er desuden adjungeret professor på Copenhagen Business School og underviser her som ekstern lektor i europæisk erhvervsliv og politik.
Han glæder sig til at kunne være med til at drive den grønne omstilling i sin nye stol.
– Aldrig tidligere har den grønne omstilling været vigtigere for os som samfund, så jeg glæder mig utroligt meget til at tage fat på arbejdet i Rådet for Grøn Omstilling. Jeg har dyb respekt for den store viden og høje faglige kvalitet, som Rådet har takket være mange dygtige fagmedarbejdere. Som direktør vil jeg bringe disse kompetencer endnu mere i spil, så Rådet også i fremtiden er en faglig velfunderet og respekteret aktør i den danske og europæiske debat om den grønne omstilling, siger Bjarke Møller.
Rådet for Grøn Omstilling blev stiftet i 1991 og er en uafhængig miljøorganisation, der arbejder for at fremme en grøn og bæredygtig omstilling af samfundet via vidensdeling.
Forsiden lige nu:

Googlediversitet og containerinklusion: Virksomhedsgiganter gav råd om inklusion
Coca Cola, ISS, Mærsk, Danske Bank og Google meldte sig ind i Copenhagen Pride som gæster på CBS. Virksomhedernes ledende kræfter på området gav her sine bud på, hvordan du åbner din arbejdsplads op for regnbuens farver.

Deloitte: Øremærket barsel er en gave til virksomhederne
Revisions- og konsulenthuset ser de nye barselsregler som et godt skub, der kan gøre det lettere at holde på talentmassen. For virksomhederne er ligestilling også forretning.

Klimaunderskud i medie- og underholdningsbranchens topledere – hvad gør de danske profiler for klimaet?
Medie- og underholdningsbranchens topledere halter bagefter med sit bæredygtige ansvar, men der er både råd og inspiration at hente. Eksperter og mediekoncerner deler her ud ad sine erfaringer.
Seneste artikler:

Aarhus Universitet åbner et center for plastikforskning
Verdenshavene fyldes med plastik, og det globale samfund kan ikke følge med produktionen og nedbryde den store mængde, der produceres hvert år. Det vil Aarhus Universitet og professor Daniel Otzen nu gøre noget ved.

Modeindustrien skal rykke sig på data, transparens og sporbarhed
De unge, der bærer bæredygtighed: Rasmus Stærk Just leder CSR-afdelingen i DK Company med en holistisk tilgang til bæredygtighed

To nye forskningsprojekter skal medvirke til bæredygtig energiudvikling
European Energy har fået forskningsmidler til at at udvikle bæredygtigt flybrændstof og digital styring af solparker
Loading...
Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.
