Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Signe Frese skal løfte barren for bæredygtighed i Dagrofa 

Brancheprofilen Signe Frese skifter sin stilling som CSR-chef i Coop ud med samme stillingsbetegnelse i Dagrofa.

Signe Frese skal stå i spidsen for Corporate Social Responsibility-området I Dagrofa. Foto: PR

Dagrofa øger deres grønne beredskab med ansættelsen af Signe Frese som ny CSR-chef. Hun får ansvaret for at drive den videre udvikling og implementering af Dagrofas CSR-arbejde under deres strategi ”FremgangSammen”. 

Den nye CSR-chef medbringer en solid erfaring fra branchen, hvor hun både har været ansat hos Coop, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet og WWF. Derudover har hun bestredet en række bestyrelsesposter, hvor hun i mange år har beskæftiget sig med ansvarlighed, bæredygtighed og ledelse.

– Hun kommer med en særdeles relevant og solid erfaring fra branchen. Hun bringer et kommercielt fokus og er vel nok den i branchen med de stærkeste kompetencer på området, hvorfor hun var et oplagt valg. Jeg ser frem til at følge hende videreudvikle og styrke vores CSR-agenda og udbygge organisationen til gavn for vores kunder, siger kategoridirektør Michael Christensen om baggrunden for ansættelsen af Signe Frese. 

Signe Frese fortæller, at hun ser frem til at fortsætte sit arbejde i fødevarebranchen og i Dagrofa, hvor hun understreger, at ambitionerne er høje og ESG-området i stigende grad spiller en vigtig rolle i forhold til konkurrencedygtighed og kunderelationer. 

Læs også: Ildsjæl inden for socialt arbejde bliver Kvinderådets nye direktør

– Det motiverer mig at gøre en forskel for mennesker og vores planet, hvor fødevarer og madvaner er en stor del af løsningen på den grønne omstilling. Jeg ser frem til at stå i spidsen for og styrke bæredygtighedsområdet i Dagrofa og indarbejde nogle konkrete løsninger, som gør en forskel, og ikke mindst samarbejdet med de mange dygtige medarbejdere, udtaler hun. 

Dagrofa oplyser desuden, at de har planer om at tilføje yderligere ressourcer til CSR-området den kommende tid. Det skal styrke deres arbejde inden for bl. a. klima, den kommende CSRD-rapportering og foodserviceaktiviteter. 

Dagrofa består af dagligvarekæderne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og står desuden bag Dagrofa Foodservice og Dagrofa Logistik.

Forsiden lige nu:

Et kilo status på verdensmålene, tak

Steen Hildebrandt har føjet endnu en bog til sit imponerende forfatterværk. Bogen gør status over verdensmålenes udvikling i Danmark, nu hvor vi er halvvejs mod 2030. Desværre er vi ikke halvvejs i mål, men vi kan nå i mål, hvis vi er villige til at tage verdensmålene seriøst.

Seneste artikler:

Skævvredne data gør os mindre robuste over for klimaforandringer

Et nyt studie fra SDU viser, at vi har et skævvredet billede af verdens plantedata, fordi den fortrinsvis er indsamlet i og af rige lande, hvilket gør os mindre modstandsdygtige over for klimaforandringernes effekter. Det er et eksempel på et større problem med en strukturel, global ulighed akademia, mener forskere fra DIIS.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.