Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Kemp & Lauritzen hyrer ny bæredygtighedschef til grøn teknikoverhaling

Louise Bjerregård Nielsen tiltræder som bæredygtighedschef i teknikvirksomheden Kemp & Lauritzen. Hun bliver dermed ansvarlig for virksomhedens bæredygtige omstilling inden for egene rækker og i samfundets tekniske løsninger.

Louise Bjerregård Nielsen indtager en grøn lederrolle som bæredygtighedschef i teknikgiganten Kemp & Lauritzen. Foto: Kemp & Lauritzen.

El, vvs, ventilation og køl er en del af hverdagens energiforbrug i vores bygninger. Det gælder både stordrift i virksomheder og energioptimering i kommuner. Det er derfor et afgørende sted at fokusere på den grønne omstilling.

Teknikentreprenøren Kemp og Lauritzen øger derfor nu sit grønne beredskab med ansættelse af en bæredygtighedschef

Louise Bjerregård Nielsen har fra november indtaget den post og lederskab, oplyser Kemp og Lauritzen, der leverer løsninger inden for el, vvs, ventilation og køl og tilbyder alt fra daglig service til store entrepriser og unikke specialer.

Hun får dermed ansvaret for at sætte en bæredygtig retning for teknik og vvs hos kunderne, i samfundet og indenfor virksomhedens egne rækker.

– Jeg er stolt af at blive en del af en virksomhed, som hver dag bidrager til at nedbringe CO2-aftrykket hos sine kunder og i samfundet. Denne grønne omstilling glæder jeg mig til at sætte yderligere skub i – med intelligente tekniske løsninger, digitalisering, energioptimering og fokus på genanvendelse som vigtige løftestænger, udtaler hun om det nye job og ansvar.

Omstillingen vil desuden fokusere på energibesparende indsatser hos offentlige og private kunder over hele landet. Det indebærer arbejde med ansvarligt forbrug, logistik og produktion, som kommer til at betyde indsatser idenfor omlægning af virksomhedens bilflåde, intelligent ruteplanlægning, reduktion af forbrug i egne bygninger, brug af vedvarende energi, bæredygtige materialer og effektiv affaldshåndtering.

Det skal besvare den stærkt stigende efterspørgsel udefra, der understreger virksomhedens opgave med at reducere virksomhedens egen miljøpåvirkning.

En omstillingsparat lederprofil

Louise Bjerregård Nielsen trækker i den bæredygtige lederuniform med en grøn profil og årelang erfaring med ledelse.

Hun kommer fra en stilling som bæredygtighedschef i Topsoe og har tidligere været ansat 17 år i Novo Nordisk blandt andet som Senior Project Manager (Corporate Communications) og Global Project Manager (Public Affairs).

Den erfaring skal hun nu omsætte i Kemp & Lauritzen, hvor hun skal sikre den grønne profil i virksomhedens store projekter, som gennem årene har budt på en række af Danmarks største teknikopgaver. Det spænder fra servicering af de broer, der forbinder Danmark, til udvikling af driftskoncepter for flere af landets små og store erhvervsvirksomheder.

Louise Bjerregård Nielsen skal sikre, at de opgaver i fremtiden har en bæredygtigt fokus samtidig med at holde fast i virksomheden arv gennem 140 år. Det indebærer, at hun sætter retningen for Kemp & Lauritzen 2.400 medarbejdere og tekniske totalløsninger til både private erhvervsdrivende og offentlige kunder.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.