navne

Dansker får global bæredygtighedspris

En pris som kun en gang før er gået til en anden dansker, tidligere CEO for Lego, Jørgen Vig Knudstorp, er nu gået til impact iværksætter Jimmy Scavenius Lang.

Af - 15. februar 2021

Iværksætter Jimmy Scavenius Lang modtager prisen ’Influential Leaders Award’.

Få Sustain Reports nyhedsbrev
Tilmeld dig gratis

Impact-iværksætter Jimmy Scavenius Lang modtager prisen ’Influential Leaders Award’, som uddeles af verdens største alliance for business-uddannelser, AACSB. Den går til individer, der bruger deres uddannelser og kompetencer til at skabe positiv forandring.

Første gang en dansker modtog prisen var i 2015, da tidligere CEO for Lego, Jørgen Vig Knudstorp modtog AACSBs ’Influential Leaders Award’.

Jimmy Scavenius Lang er uddannet jurist og har gjort karriere som advokat, før han besluttede at sige farvel til karrieren, sælge sin lejlighed og ejendele for at etablere Kwera, den største uddannelsesfond for videregående uddannelse i Malawi,  Ideen fik han på en executive MBA uddannelse på IMD Business School i Schweiz, og historien har tidligere været fortalt af  Berlingske.

– Ligesom uddannelse er grundstenen for det samfund, vi har bygget i Danmark, er uddannelse helt centralt, hvis vi skal nå i mål med at skabe en bæredygtig udvikling i verden og nå FNs Verdensmål i 2030, siger Jimmy Scavenius, Founder og CEO for  Kwera, i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Der er brug for lokale ingeniører, sygeplejersker, lærere osv., så lande med lav indkomst kan blive en del af løsningen. For hvert ungt individ vi er med til at give en videregående uddannelse, kommer vi et skridt tættere på at løse de globale udfordringer verden står over for.

LÆS OGSÅ: 9 virksomheder dyster om pris for socialt ansvar

At prisen går til Jimmy Scavenius vækker glæde hos Nikolaj Malchow-Møller, rektor på Copenhagen Business School, der er AACSB akkrediteret.

– Jimmy Scavenius’ indsats er et inspirerende eksempel på, hvordan alumner med en business school-uddannelse kan skabe positiv forandring i verden og bruge deres kompetencer til at løse de største globale udfordringer, vi står over for. Han bliver nu den anden dansker nogensinde, som modtager AACSBs Influential Leaders Award, og hans arbejde med at finansiere videregående uddannelser i Malawi har min største respekt, siger han i pressemeddelelsen.

Uddannelsesfonden, som Jimmy Scavenius Lang står bag, blev etableret i 2016 med navnet Kwera. Den fungerer som en non profit, der finansierer videregående uddannelse for unge malawianere på lokale universiteter i Malawi, sydøstafrika.

Når Kweras studerende har afsluttet deres uddannelse og fået et job, forpligter de sig til at bidrage til finansieringen af fremtidige studerende. På den måde vil Kweras model i løbet af nogle år være selvfinansierende, ifølge meddelelsen.

LÆS OGSÅ: Her er Nordens 50 mest lovende impact-startups

It starts by removing the bacterial plaque and tartar from the surface of the teeth with special attention to which it has accumulated under the gum line as it is one of the main causes of periodontal disease. In this phase, mild bleeding of the gum, a sign of inflammation of the gums, can be caused by prophylaxis. If necessary, interdental spaces are cleaned using floss or interproximal brush. newzealandrx.com If stain removal is required, pressure water is applied in which a specific baking soda has been diluted.

And keratoconjunctivitis , aritis. viagra Jama ; In the remainder, abnormalities include hypoalbuminemia, elec- increases over age 50 years.

Få et tilbud på Sustain Report til dig eller din organisation

Udfyld formularen og få et skriftligt tilbud

Modtag et tilbud Læs om abonnementspriser og muligheder

Allerede bruger - log ind