Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

9 virksomheder dyster om pris for socialt ansvar

Elis og Salling Group er blandt de mulige modtagere af tre priser for social ansvarlighed

Salling Group ejer blandt andet Netto Foto: Ulrik M. Eriksen

En jury har nu lagt sig fast på, hvilke ni virksomheder der er med i opløbet om at vinde CSR People Prize 2021. Tre af dem er i kategorien over 250 ansatte, mens de øvrige er mindre virksomheder.

Prisen bliver uddelt af Cabi, en non-profit med fokus på et socialt ansvarligt arbejdsmarked.

– Formålet med CSR People Prize er at fejre de virksomheder, der gør mere end man forventer af dem. Vi vil gerne motivere flere virksomheder til at tage et socialt ansvar, og med priserne kan vi fremhæve de virksomheder, der får socialt ansvar og god forretning til at gå op i en højere enhed. Det har vi heldigvis fået mange rigtigt gode bud på, siger Marianne Lyngberg Nilsson, seniorkonsulent i Cabi i en pressemeddelelse.

Det kan fx være virksomheder, der ansætter mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, fastholder ansatte, som risikerer at miste jobbet, eller som forebygger fx nedslidning, stress eller mistrivsel, fremgår det af meddelelsen.

CSR People Prize uddeles i år i tre kategorier med en særpris, der sætter spot på virksomheder, som arbejder med cirkulære forretningsmodeller samtidig med, at de skaber job til mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet.

– Der er en stærk tendens med fokus på bæredygtighed, genanvendelse og genbrug i mange brancher. Det tæller på klima- og miljøområdet, men de nominerede viser et stort potentiale for også at skabe bæredygtig rekruttering. Det vil vi slå et slag for med årets særpris, siger Marianne Lyngberg Nilsson.

De nominerede virksomheder fordeler sig i følgende tre kategorier:

Virksomheder med over 250 ansatte:
Elis
Give Steel A/S
Salling Group

Virksomheder med op til 250 ansatte:
BM Silo
Proshop
Simply Cooking A/S

CSR People Særpris – Cirkulær økonomi og arbejde til flere:
Fisher Lighting
Råt&Godt
Special Minds, Kolding

CSR People Prize uddeles ved Cabis årskonference 2021 Bæredygtig Ledelse – Vejen til 2030, som afholdes den 24. marts. Den gratis konferencen afvikles virtuelt.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Podcastserie afslører vilde fortællinger grundstof for grundstof

Gennem 118 afsnit vækker podcastserien “Periodisk” alle grundstoffer til live. Med skuespiller Simon Bennebjerg i rollen som det periodiske system er hvert afsnit unikke fortællinger om grundstoffernes egenskaber, opdagelse og dilemmaer.

Departementschef skal afløse Möger

Peter Stensgaard Mørch skal være ny administrerende direktør hos PensionDanmark. Men først efter et år, hvor han bliver rustet til stillingen.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.