Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Jobannonce

Afdelingsleder for Strategisk bæredygtighed

Er du vores nye afdelingsleder for Strategisk bæredygtighed? Og vil du som leder bidrage til at gøre en vigtig forskel sammen med en afdeling, der er centreret omkring bæredygtighed?

”Bæredygtighed er virksomhedens fremtidige license to operate. Og Andel er stærkt commitet til at ville gøre en forskel inden for den grønne omstilling og de ESG-områder, som vores koncernforretning påvirker,” siger Marianne Kildedal, Funktionschef for Koncernbæredygtighed.

Velkommen til en afdeling i vækst og forandring
I Svinninge bliver du budt varmt velkommen af funktionen Koncernbæredygtighed. Vores opgaver favner bredt med afsæt i bæredygtighedsstrategier og -rapportering for Andel koncernen.

Specifikt bliver du afdelingsleder for den del af funktionen, som står for arbejdet med koncernens strategiske bæredygtighed. Her sidder pt. 2 dedikerede kolleger, men det er forventningen, at både din afdeling og resten af Koncernbæredygtighed kommer til at vækste markant over de næste år.

”Selvom vi er virkelig godt med på bæredygtighedsområdet, så bliver fokus og indsatserne kun mere intense i de kommende år. Derfor får du en stor mulighed for at være med til at sætte dit præg på afdelingen, processer, indsatsområder og metoder,” fortsætter Marianne.

Som vores nye afdelingsleder bliver dit primære hovedområde at følge op på og videreudvikle koncernens overordnede bæredygtighedsstrategi. I den forbindelse får du en meget stor kontaktflade til alle niveauer i vores organisation i forbindelse med det strategiske arbejde i såvel moder- som datterselskaber.

Mere specifikt kommer du og din afdeling til at skulle:

 • følge op på og videreudvikle koncernens overordnede bæredygtighedsstrategi
 • binde ambitioner og kompleks EU-lovgivning sammen med konkrete indsatser, der skaber værdi for både kunder, forretningen og omverdenen
 • være proaktiv rådgiver og sparringspartner for vores datterselskaber og deres kontinuerlige arbejde med bæredygtighed
 • etablere og drive et koncerninternt bæredygtighedsnetværk
 • være med til at etablere og drive et Sustainability Board
 • lede dine to (på sigt flere) medarbejdere, så vi kan vedligeholde et godt og sundt arbejdsmiljø med høj trivsel samt sikre, at vi har de rette ressourcer i afdelingen
 • deltage i vores ledelsesudviklingsprogrammer samt i tværorganisatoriske projekter, når det er relevant
 • deltage i relevante eksterne netværk.

Du er strategisk tænkende og har naturligt fokus på helheden
Du har en holistisk forretningsforståelse, kombineret med evnerne til at tænke strategisk og se muligheder, også i de svære udfordringer, der naturligt findes i en stor og kompleks koncern. Samtidig er du en inkluderende og lyttende leder, der evner at motivere og engagere dine medarbejdere og indgå konstruktivt i tværorganisatoriske sammenhænge.

Og så har du diplomatisk sans, som gør, at du ikke bliver slået ud, hvis du indimellem møder lidt modstand, når du er med til at drive bæredygtighedsagendaens forandringer på tværs af vores organisation.

Ud over et godt humør, som matcher den uformelle stemning i afdelingen, forestiller vi os desuden, at du:

 • har ledelseserfaring
 • har arbejdet med strategisk tilgang til bæredygtighed tidligere
 • har koncernforståelse
 • har kendskab til bæredygtighedsagendaen, verdensmålene og gerne også ny EU-lovgivning på bæredygtighedsområdet
 • har gennemslagskraft og beslutningskraft, så resultater og fremdrift sikres
 • er en dygtig formidler som brænder for at sætte bæredygtighed på agendaen
 • holder dig proaktivt opdateret omkring dit fagområde og konstruktivt bringer det i spil i det daglige arbejde med strategisk bæredygtighed i koncernen
 • har mod på indflydelse og forandring

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab
Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag.

Desuden tager vi os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Hos os får du bl.a. fleksible arbejdstider, mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads, forsikringsordning, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang. Løn efter kvalifikationer.

Et Andel i bevægelse – vil du med på rejsen?
Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Marianne Kildedal på 51 58 07 75.

Vi holder samtaler løbende, og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Link til Andel, hvor du kan søge jobbet her.

Job annoncen er bragt i samarbejde med Sustainable Change Makers.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Bæredygtighedsforsker modtager prestigefuld ingeniørpris

Professor Anette Kolmos fra Institut for Bæredygtighed og Planlægning på Aalborg Universitet får stor anerkendelse for sin indsats for ingeniøruddannelserne af Den Europæiske Forening for Ingeniøruddannelser i Europa (SEFI).

Carina Ohm går fra EY til PwC

Carina Ohm udskifter sin stilling som partner i EY med en ny partnerrolle i PwC. Hun skal styrke PwC’s position indenfor bæredygtighed.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.