Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Andre skriver

Too Good To Go fordobler online-udvalget af overskudsvarer

Danskerne bekæmper madspild som aldrig før. Det mærker de i den grad hos madspildsvirksomheden Too Good To Go, som nu skruer op for online-sortimentet af overskudsvarer og flytter til et større lager for at følge med efterspørgslen fra forbrugere og producenter.

For et halvt år siden supplerede Too Good To Go den fysiske butik på Frederiksberg med en webshop, så hele landet kunne få glæde af de overskudsvarer, som kommer direkte fra producenterne.

Det er gået så godt, at sortimentet nu bliver rykket fra butikken til et 2.000 kvm stort lager for at få plads til et endnu større udvalg.

Dermed får flere producenter mulighed for at afsætte varer, som af den ene eller anden grund ikke kan sælges i butikkerne. Det kan f.eks. være varer, som nærmer sig “bedst før”-datoen. Varer, som har fejl på etiketten, eller hvor emballagen er blevet redesignet. Eller sæsonbetonede varer som f.eks. jule- eller påskeslik. Ens for varerne er, at de er alt for gode til at blive smidt ud. Derfor bliver de reddet af Too Good To Go, som sælger produkterne videre til forbrugerne til reduceret pris.

Den model har været så populær, at Too Good To Go, ifølge landechef Heidi Boye, har haft svært ved at følge med efterspørgslen:

“Vi havnede hurtigt i den privilegerede, men også frustrerende situation, at vi måtte takke nej til overskudsvarer, fordi vi manglede plads. Men det har vi fået nu. Vi er derfor super glade for at kunne imødekomme den enorme efterspørgsel, vi har oplevet fra både producenter og forbrugere, så vi sammen kan redde endnu flere gode varer fra at ryge i affaldscontaineren.”

I forbindelse med udvidelsen skifter webshoppen navn til ‘Too Good To Go – Markedsplads’ for at tydeliggøre, at der er tale om begrænsede varepartier inden for alverdens kategorier.

I alt 50 producenter, med Unilever og Urtekram blandt de største, leverer overskudsvarer til den nye markedsplads, når behovet er der.

Too Good To Go har indtil nu reddet over 35.000 varer i webshoppen alene – og med det nye set-up forventer Heidi Boye at kunne vækste kraftigt allerede i år.

Den nye markedsplads leverer til hele landet – dog kun til pakkeshops for at holden fragten så bæredygtig som muligt. Fra oktober kan man også afhente sin bestilling i Too Good To Go’s lokaler på Nyelandsvej 21C på Frederiksberg mandage, onsdage og fredage.

Too Good To Go Markedsplads er den eneste online-forhandler af overskudsmad i Danmark.

Læs mere om Too Good to Go her 

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

– Bæredygtighed foregår på mange teknologiske niveauer

PODCAST: Arkitektur- og byggebranchen arbejder i stadig højere grad med at kombinere bæredygtighed og kunstig intelligens. Det er dog vigtigt at huske på, at der er mange måder, hvorpå branchen kan tilgå bæredygtighed.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Discover more from Sustain Report

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading