Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Sustain Awards

Sæt X i kalenderen – Sustain Awards vender stærkt tilbage

Det danske sustainabilitymiljø samles endnu engang til Sustain Awards.

Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør for Dansk Industri (DI) tager imod prisen for Årets Sustainability Leder ved Sustain Report Sustain Awards 2020. Foto: Mikkel Vigholt.

Også i 2021 sætter Sustain Reports konference og prisuddeling Sustain Awards spotlys på de erhvervsledere, virksomheder og sustainability-professionelle, som går forrest i kapløbet om at fremme den grønne og bæredygtige omstilling.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen 14. oktober, hvor Sustain Awards finder sted på Langelinie Pavillonen i København.

Her vil en række inspirerende talere, en stærk jury og stolte vindere igen i år indtage scenen for at gøre os alle sammen klogere på, hvad virksomheder kan gøre for at bidrage til den bæredygtige og grønne omstilling.

– Det var en kæmpe glæde at få lov til at samle en stor del af det danske sustainabilitymiljø sidste år og være med til i fællesskab at drøfte, hvordan vi bedst løser nogle af vores helt store udfordringer, siger Tor Arnbjørn, adm. direktør og udgiver, Sustain Report, og uddyber:

– Sustain Reports mission er at gøre ledere og sustainability-professionelle bedre til deres arbejde med sustainability. En af de måder vi vil gøre det på er ved årligt at afholde Sustain Awards hvor vi sætter vidensdeling i højsædet. Det stod klart efter den store opbakning til eventet i 2020 fra deltagerne i salen, talere og prismodtagere. Derfor er jeg utrolig glad for at kunne offentliggøre, hvornår den finder sted i år.

Også fra sponsorerne har opbakningen til Sustain Awards været overvældende, fortæller Jesper Skeel, CEO for Willmore og partner i Sustain Report.

– Interessen fra nye og eksisterende sponsorer tillader os at være ambitiøse på indholdssiden, det er jeg selvfølgelig stolt over, men samtidig også bevidst om de krav, der dermed hviler på os, siger Jesper Skeel og tilføjer:

– Jeg har virkelig mærket en anden bevågenhed fra interessenter, der gerne vil samarbejde, og den gejst for initiativet, håber jeg jo også vil skinne igennem på dagen.

Ikke alt vil være det samme som i 2020, men det ligger fast, at vi kårer Årets Sustainability Leder, Årets Omstilling og Årets Sustainability Håb.

Vindere af Sustain Awards 2020
Vinder af Årets Sustainability Leder – Sustain Awards 2020 blev Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør, Dansk Industri (DI)

Vinder af Årets Omstilling – Sustain Awards 2020 blev VELUX Gruppen

De tre vindere af Årets Sustainability Håb – Sustain Awards 2020 blev:
Anna Pattis, Lead Product Sustainability Specialist, Grundfos
Gareth Scheerder, Environment & Climate Manager, Pandora
Martin Slipsager Frandsen, Senior Portfolio Manager & Co-lead på Global Sustainable Future, Danske Bank

Se vinderne og læs juryens begrundelse her.

Forsiden lige nu:

Polestar følger værdikæden med blockchain

I 2027 skal alle batterier have et digitalt pas. Elbilproducenten Polestar er gået foran og tracker allerede nu en række metaller. Både myndigheder og forbrugere kræver i stigende grad transparens.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.