Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Sustain Awards

Podcast: Gareth Scheerder & rejsen til bæredygtige Danmark

“Jeg sætter stor pris på måden, samfundet i Danmark arbejder med bæredygtighed.” 

– Jeg er meget beæret over at have fået muligheden for at komme til Danmark, og jeg sætter stor  pris på måden, samfundet i Danmark arbejder med bæredygtighed.

Sådan lyder det fra Gareth Scheerder, Environment & Climate Manager hos Pandora. For 7 år siden boede han i San Francisco og ledte efter et job, hvor han kunne arbejde med bæredygtighed.  Men han blev ved med at få afslag med beskeden om, at han ikke havde nok erfaring.

– Vi har et udtryk, der siger: ‘Du tager derhen, hvor lederne er’ og Danmark var jo førende inden for bæredygtighed, så jeg tænkte, at det var et godt sted at tage hen for at lære fra de bedste.

Derfor pakkede han sine ting og tog til Danmark. Nu, 7 år senere, arbejder han som en ledende bæredygtighedsfigur for Pandora, hvor han har etableret deres baseline og udarbejde smykkevirksomhedens klimamål – men personligt er han ikke nået i mål endnu

– Det er min drøm at få en net-zero virksomhed, for hvis du ikke går efter det, så sætter du ikke barren højt nok.

Hvis du vil høre mere om Gareth Scheerders rejse til Danmark og hvordan han har arbejdet med Pandoras baseline, så hop ind og lyt til podcasten her: Gareth Scheerder, Pandora, eller find den der, hvor du finder dine podcasts.

Podcasten: Sustain Report

Her på Sustain Report har vi kastet os ud i noget nyt. Podcasten: Sustain Report.

Vi har nemlig hevet fat i de syv personer, der var nomineret til Årets Sustainabiltiy Håb og taget en snak med dem.

For hvem gemmer sig bag de syv forskellige sustainability ildsjæle, og hvem eller nærmere hvad har skubbet dem mod at engagere sig i bæredygtighed?

 

Forsiden lige nu:

Svanemærket strammer kravene til byggeri

Miljømærkning Danmark skærper og fermsætter nye krav til cirkulær økonomi, klima og biodiversitet i nybyggeri for at kan bryste sig med Svanemærket. Nye typer af bygninger kan nu også opnå miljømærket.

Samarbejde skal styrke landbrugets ESG-værktøj

SEGES Innovation og Innovationscenter for Økologisk Landbrug arbejder sammen om ESG-værktøj. I første omgange til klimabelastning, i fremtiden skal værktøjet også måle biodiversitet, dyrevelfærd og social ansvarlighed.

Seneste artikler:

Et farvel til den traditionelle afdelingsleder

PODCAST: Christian Bason står i spidsen for en udvikling i Dansk Design Center hvor formålet er i fokus. En form der er med til at øge motivationen og skabe mening og forståelse for hvad man som medarbejder er en del af.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.