sustain-awards

Podcast: Gareth Scheerder & rejsen til bæredygtige Danmark

Følelser, passion og tårnhøje, idealistiske ambitioner er nok de fire ord, som beskriver alle syv Sustainability Håb bedst. Derfor har vi lavet en ny og spændende podcast: Sustain Report.

Af - 3. december 2020

Få Sustain Reports nyhedsbrev
Tilmeld dig gratis

– Jeg er meget beæret over at have fået muligheden for at komme til Danmark, og jeg sætter stor  pris på måden, samfundet i Danmark arbejder med bæredygtighed.

Sådan lyder det fra Gareth Scheerder, Environment & Climate Manager hos Pandora. For 7 år siden boede han i San Francisco og ledte efter et job, hvor han kunne arbejde med bæredygtighed.  Men han blev ved med at få afslag med beskeden om, at han ikke havde nok erfaring.

– Vi har et udtryk, der siger: ‘Du tager derhen, hvor lederne er’ og Danmark var jo førende inden for bæredygtighed, så jeg tænkte, at det var et godt sted at tage hen for at lære fra de bedste.

Derfor pakkede han sine ting og tog til Danmark. Nu, 7 år senere, arbejder han som en ledende bæredygtighedsfigur for Pandora, hvor han har etableret deres baseline og udarbejde smykkevirksomhedens klimamål – men personligt er han ikke nået i mål endnu

– Det er min drøm at få en net-zero virksomhed, for hvis du ikke går efter det, så sætter du ikke barren højt nok.

Hvis du vil høre mere om Gareth Scheerders rejse til Danmark og hvordan han har arbejdet med Pandoras baseline, så hop ind og lyt til podcasten her: Gareth Scheerder, Pandora, eller find den der, hvor du finder dine podcasts.

Podcasten: Sustain Report

Her på Sustain Report har vi kastet os ud i noget nyt. Podcasten: Sustain Report.

Vi har nemlig hevet fat i de syv personer, der var nomineret til Årets Sustainabiltiy Håb og taget en snak med dem.

For hvem gemmer sig bag de syv forskellige sustainability ildsjæle, og hvem eller nærmere hvad har skubbet dem mod at engagere sig i bæredygtighed?

 

Tags:


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sustainreport.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252