sustain-awards

Podcast: Anne Clara Laugesen

Følelser, passion og tårnhøje, idealistiske ambitioner er nok de fire ord, som beskriver alle syv Sustainability Håb bedst. Derfor har vi lavet en ny og spændende podcast: Sustain Report.

Af - 29. oktober 2020

Anne Clara Laugesen er første gæst i podcasten 'Sustain Report'. Lyt med.

Få Sustain Reports nyhedsbrev
Tilmeld dig gratis

Her på Sustain Report har vi kastet os ud i noget nyt. Podcasten: Sustain Report.

De kommende syv uger, vil der hver uge udkomme en ny episode. Vi har nemlig hevet fat i de syv personer, der var nomineret til Årets Sustainabiltiy Håb og taget en snak med dem.

For hvem gemmer sig bag de syv forskellige sustainability ildsjæle, og hvem eller nærmere hvad har skubbet dem mod at engagere sig i bæredygtighed?

Første episode: Anne Clara Laugesen
Det hele startede da hun i sit sabbatår var en tur i Peru. Her mødte hun en verden, hun ikke havde set før, og det var med til at rykke hende i en mere bæredygtig retning.

Derfor var det oplagte valg også at arbejde for virksomheden Viggo, der er et grønt alternativ til taxaer. Selvom hendes titel er Head of Marketing, så har hun bl.a. udregnet Viggos CO2 udledning, fordi hun selv synes, det er sjovt og spændende.

For ja, følelser, passion og tårnhøje idealistiske ambitioner er nok de fire ord, som beskriver alle syv Sustainability Håb bedst.

Hør første episode af podcasten ‘Sustain Report’ nederst i artiklen, eller find den der, hvor du lytter til dine podcasts.
(OBS. Findes ikke på Itunes endnu) 

Tags:


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/sustainreport.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-mystat/lib/mystat.class.php on line 1252