Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Sustain Awards

Podcast: Anne Clara Laugesen

De kommende syv uger, vil der komme syv episoder af podcasten: Sustain Report.

Anne Clara Laugesen er første gæst i podcasten 'Sustain Report'. Lyt med.

Her på Sustain Report har vi kastet os ud i noget nyt. Podcasten: Sustain Report.

De kommende syv uger, vil der hver uge udkomme en ny episode. Vi har nemlig hevet fat i de syv personer, der var nomineret til Årets Sustainabiltiy Håb og taget en snak med dem.

For hvem gemmer sig bag de syv forskellige sustainability ildsjæle, og hvem eller nærmere hvad har skubbet dem mod at engagere sig i bæredygtighed?

Første episode: Anne Clara Laugesen
Det hele startede da hun i sit sabbatår var en tur i Peru. Her mødte hun en verden, hun ikke havde set før, og det var med til at rykke hende i en mere bæredygtig retning.

Derfor var det oplagte valg også at arbejde for virksomheden Viggo, der er et grønt alternativ til taxaer. Selvom hendes titel er Head of Marketing, så har hun bl.a. udregnet Viggos CO2 udledning, fordi hun selv synes, det er sjovt og spændende.

For ja, følelser, passion og tårnhøje idealistiske ambitioner er nok de fire ord, som beskriver alle syv Sustainability Håb bedst.

Hør første episode af podcasten ‘Sustain Report’ nederst i artiklen, eller find den der, hvor du lytter til dine podcasts.
(OBS. Findes ikke på Itunes endnu) 

Forsiden lige nu:

Svanemærket strammer kravene til byggeri

Miljømærkning Danmark skærper og fermsætter nye krav til cirkulær økonomi, klima og biodiversitet i nybyggeri for at kan bryste sig med Svanemærket. Nye typer af bygninger kan nu også opnå miljømærket.

Samarbejde skal styrke landbrugets ESG-værktøj

SEGES Innovation og Innovationscenter for Økologisk Landbrug arbejder sammen om ESG-værktøj. I første omgange til klimabelastning, i fremtiden skal værktøjet også måle biodiversitet, dyrevelfærd og social ansvarlighed.

Seneste artikler:

Et farvel til den traditionelle afdelingsleder

PODCAST: Christian Bason står i spidsen for en udvikling i Dansk Design Center hvor formålet er i fokus. En form der er med til at øge motivationen og skabe mening og forståelse for hvad man som medarbejder er en del af.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.