– Mine andre venner siger, at jeg er en pant-nørd.
Sådan lyder det fra Alexandra Halberg Møller, der er projektleder i afdelingen innovation og produktudvikling ved Dansk Retursystem. I femte afsnit af podcasten ‘Sustain Report’ har vi taget en snak med Alexandra Halberg Møller om bæredygtig fællesskaber, hvor sustainability passionen startede og om hendes medvirken til en ny pantmaskine.
Men dagens episode drejer sig meget om bæredygtige fællesskaber, og det gør den, fordi Alexandra bl.a. har været med i Sustainable Change Makers og Unleash – to bæredygtige netværksgrupper for unge mennesker.
I fællesskabet Sustainable Change Makers, der er et sustainablity netværk for unge, lidenskabelige bæredygtigheds-entusiaster, mødes unge mennesker fra forskellige faglighed: fra unge, der arbejder med bæredygtig mode, til unge, der arbejder bæredygtig filosofi – og til folk som Alexandra Halberg Møller, der arbejder med genanvendelse.
For bæredygtige netværksgrupper er ifølge Alexandra Halberg Møller, hvad fremtiden har brug for, for hverken én industri eller én faglighed kan løse de udfordringer med bæredygtig alene, forklarer hun.
– Jeg ser en styrke i diversiteten og i, at vi ikke kun er ingenører eller kommunikatører, der arbejder med bæredygtighed. Den tværfaglige og holistiske tankegang og tilgang til bæredygtighed er det, der skal til, uddyber hun.
Dette lille uddrag af podcasten spænder sig om de første minutter i podcasten – så hvis du vil høre mere om Alexandras arbejde i bæredygtige netværksgrupper, eller hvordan hun var med til at udvikle en ny pantmaskine, så hop ind og lyt til podcasten her: Alexandra Halberg Møller, Dansk Retursystem.
Podcasten: Sustain Report
Her på Sustain Report har vi kastet os ud i noget nyt. Podcasten: Sustain Report.
Vi har nemlig hevet fat i de syv personer, der var nomineret til Årets Sustainabiltiy Håb og taget en snak med dem.
For hvem gemmer sig bag de syv forskellige sustainability ildsjæle, og hvem eller nærmere hvad har skubbet dem mod at engagere sig i bæredygtighed?
Forsiden lige nu:

CSR-prisen: Kvantespring i rapporters kvalitet – og stadig plads til forbedring
Danske virksomheder er ved at få bedre fat om deres bæredygtighedsrapportering. Udfordringerne er CO2-udledninger i leverandørkæden og distribution og data om social bæredygtighed.

ESG kan have en reel indflydelse på virksomheders vurdering og værdi
De unge, der bærer bæredygtighed: Fran Owen fra PwC har konkrete eksempler på, at en due diligence på bæredygtighed kan rykke prisen på en virksomhed.

Ørsted vil have klimaneutralt stål i 2040
25 globale koncerner arbejder sammen i Steel Zero Initiative for at gøre stålindustrien grønnere.
Seneste artikler:

Podcast: Bryd vanerne med Thomas VovemoD
Vi skal bryde vores vaner. Det er pinedød nødvendigt, for at vi kan komme i mål med den grønne omstilling. Men hvordan gør vi det, og hvorfor er det så svært? Det ved Thomas VovemoD en masse om. Lyt med her.

Grøn grundforskning styrker målrettethed og samarbejde
Danmarks Frie Forskningsfond har med grønt fokus bevilliget 300 millioner kroner til grøn grundforskning i 2021

Nu kan du søge midler til at formidle grønt iværksætteri
Erhvervsministeriet uddeler fem millioner til events, der kan udbrede kendskabet til grønt iværksætteri i Danmark.
Loading...
Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.
