Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Sustain Awards

Hvem er ‘Årets Sustainability Håb’ 2021?

Efter sidste års succes gentager vi Sustain Awards – nu har I muligheden for at indstille en kollega til prisen ‘Årets Sustainability Håb’.

Vinderne af 'Årets Sustainability Håb' 2020 hyldes på scenen. Vinderne blev Gareth Scheerder, Martin Slipsager Frandsen og Anna Pattis – Janda Campos modtog prisen på vegne af Anna Pattis.

Har du en kollega under 35 år, som fortjener et stort skulderklap for sit vigtige arbejde med sustainability?

Så kan du nu og frem til 31. august indstille din kandidat til prisen ’Årets Sustainability Håb’, som vil blive uddelt ved årets Sustain Awards 2021, der løber af stablen 14. oktober.

Efter sidste års bragende succes gentager Sustain Report vores awardshow, der har den simple men ambitiøse målsætning at styrke sustainability-miljøet i Danmark og binde branchen tættere sammen, så vi får løftet den næste generation af sustainability-professionelle.

Det I skal gøre:

Hvis I har en medarbejder, som er under 35 år, og som fortjener at blive ’Årets Sustainability Håb’, skal I blot lave en indstilling på 100-300 ord, hvor I fortæller, hvad kandidaten arbejder med i forhold til sustainability, og hvorfor kandidaten fortjener prisen.

Vi har desuden brug for kandidatens navn, alder, titel og e-mail.

Det hele skal sendes til awards@sustainreport.dk senest 10. september, men meget gerne før.


Vi vil løbende bringe Q&A med de indstillede kandidater på sustainreport.dk, hvor vi vil spørge ind til, hvad de arbejder med i forhold til sustainability, hvorfor de brænder for det, og hvad deres fremtidsdrømme er.

Til oktober vil der blive udvalgt syv kandidater, som vil være en del af de endeligt nominerede til ‘Årets Sustainability Håb’. Udvælgelsen af de i alt tre vindere af prisen bliver foretaget af juryen bestående af:

Hvis en af kandidaterne til de tre priser er fra samme virksomhed som et jurymedlem, kan medlemmet ikke stemme på den pågældende kandidat.

Sustain Awards bliver afholdt d. 14. oktober 2021 kl. 13-18, hvor vinderne modtager deres hæder på scenen. På dagen vil der også være uddeling af tre andre priser: ’Årets Sustainability Leder’, ’Årets Omstilling’ og ’Årets Purpose’, mens der i løbet af dagen bliver afholdt flere inspirerende oplæg.

Læs mere om Sustain Awards her.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.