Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Velkommen til det nye Sustain Report

Ny hjemmeside giver flere redaktionelle muligheder til gavn for læserne.

Sustain Report har fået et udtryk, der kæder journalistik og visuel identitet bedre sammen. Foto: Chan2545/iStock

Nu får Sustain Report det visuelle udtryk, som mediet fortjener.

Kort før jul relancerede vi nemlig hele Sustainreport.dk på både forsiden og bagsiden.

Som et bevidst valg traf vi den gang beslutning om, at vi ville satse på god, gennemarbejdet journalistik og nedprioritere den visuelt lækre hjemmeside. Før nu. For nu er vi på grund af dig kære læser et sted, hvor vi kan satse på begge dele. 

Med den nye hjemmeside håber vi at give jer, læserne, en bedre oplevelse når I besøger sitet., Der er kommet flere og større billeder på forsiden. Vi har samtidig valgt have mindre tekst på forsiden i et forsøg på at give et bedre og lettere afkodeligt overblik. Overblikket kommer blandt andet til udtryk i toppen af siden, hvor vi kan fremhæve de vigtigste artikler. Det er artikler, der kan ligge i toppen af siden, så længe vi vælger, at historierne er vigtige nok. 

Og, mens vi er ved toppen, kan du se, at vi har lagt faner med alle vores artikelkategorier. Kører du din markør over en kategori, kan du se de seneste artikler i kategorien. Igen, det skaber et overblik, som vi håber, du kan bruge i din hverdag. 

Bedre arbejdsflow

Vi er dog ikke så overfladiske, at alt ved den nye hjemmeside handler om udseende. Vores vigtigste grund til at opgradere, handler om den del af siden, som du sjældent stifter bekendtskab med: teknikken bag hjemmesiden. 

Efter fem år var bagsiden af Sciencereport.dk langt fra så god, som vi synes I læsere fortjener og som vi har brug for. Med den nye side får vi som journalister et bedre arbejdsflow, for teknikken giver os alt fra en bedre teksteditor til opgraderede muligheder for alt fra faktabokse til illustrationer. Samtidig har vi muligheden for at ændre hele hjemmesidens udtryk, skulle det blive nødvendigt. 

Slut med login-problemer

For dig som betalende læser af SustainReport får det også betydning. Det sidste stykke tid har vi ikke lagt vores artikler bag betalingsmur. For den gamle hjemmeside levede – desværre – ofte sit eget liv, når I skulle logge ind. Med den nye hjemmeside bør der ikke være problemer af den slags, så I bør ikke længere opleve problemer med at læse artiklerne. 

Vores nye hjemmeside er lavet i WordPress som er et samarbejde mellem Sustain Report ved chefredaktør Tor Arnbjørn og redaktør Søren Frandsen og vores partner Willmore ved Lars K. Jensen, Head of Digital.Derudoverhar journalisterne på både Science Report og Sustain Report bidraget med inputs. 

Måske I opdager fejl eller mangler. Sker det, vil vi blive meget glade, hvis I vil sende en mail Lars på lars@sciencereport.dk. Har I ris, ros eller forslag til, hvordan vi kan blive bedre, vil vi være taknemmelige, hvis I vil sende en mail redaktør Søren på soren@sciencereport.dk.

Forsiden lige nu:

Filip Engel

Ørsted udgiver klimahåndbog

Med bogen ønsker energiselskabet at sætte fokus på lederskabet i arbejdet med bæredygtighed.

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.