Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Uden den indre balance kan vi ikke skabe mere bæredygtige løsninger

PODCAST: Mange ledere famler, når de skal tage livsbalancen alvorligt, siger Louise Sparf til Steffen Max Høgh i denne udgave af Bæredygtig Business.

Louise Sparf er leder, rådgiver, debattør, podcastvært og forfatter til bogen ”Lederskabet i balance.”

Rigtig mange mennesker lever det hæsblæsende arbejdsliv med fuld skrue derudaf, 60-70 timers arbejdsuge, presser sig selv max, skruer ned for søvnen, hvorefter de skal ud at løbe og derefter vække familien med friskbagte boller.

Men det er ikke bæredygtigt, mener Louise Sparf, som vil bringe natur, nærvær og pauser ind i ledelsen og i arbejdslivet igen. Den indre bæredygtighed er nemlig en forudsætning for at vi kan skabe den ydre bæredygtighed.

Louise Sparf er leder, rådgiver, debattør, podcastvært og forfatter til bogen ”Lederskabet i balance.” Hun forsøger at skabe den forandring, der skal til, både på bestyrelsesniveau og på direktionsniveau, når hun arbejder med ledelse og medarbejdere om at få den indre bæredygtighed frem, og i dagens udgave af Bæredygtig Business har hun og Steffen Max Høgh en livlig diskussion om emnet.

-Udfordringen er, at mange ledere ikke ved, hvordan de skal gribe det an, når det handler om at tage livsbalance alvorligt”, fortæller Louise til Steffen Max Høgh, mens de sidder i studiet på Aarhus Havn.

Hun fortsætter:

-Vi skal tage nogle af de ting, som ikke virker, væk fra vores hæsblæsende arbejdsliv: Se på møder, på rapporter, og se på hvilke processer vi kan tage ud. Start med at rydde op. For vi kan ikke være i evig vækst og hele tiden presse os selv.

Hun arbejder for, at der skal flere pauser, mere natur, og mere nærvær ind i vores arbejdsliv. Og det kræver en dygtig leder at forstå, hvorfor disse parametre er enormt vigtige, for at vi skal lykkes med den ydre bæredygtighed og hvorfor denne ændring er nødt til at starte i erhvervslivet.

Bliv klogere på bæredygtig ledelse og det meningsfulde arbejdsliv når Steffen Max Høgh har besøg af Louise Sparf.

Lyt til episoden her.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.