Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Sweco sætter fokus på cirkulær udvikling af byer og bygninger

Der skal arbejdes på tværs af faglige siloer og rådgivere, kunder og konkurrenter skal finde nye samarbejdsformer for at skabe cirkulære løsninger på den globale urbanisering.

Med en stadig større del af verdens befolkning i byerne, er der store klima- og miljøgevinster, når byudviklingen sker mere cirkulært. Foto: iStock/pixdeluxe

Hver uge i de næste 30 år skal vi etablere en ny by på størrelse med Paris for at modsvare befolkningsvæksten og den globale vandring fra land til by. På tværs af byggeri, infrastruktur, forsyning og digitalisering er der enorme udfordringer – og et enormt marked – i at udvikle bæredygtige og cirkulære løsninger til byudvikling.

Det er baggrunden for, at Sweco i 2022 har valgt temaet ’towards circularity’ for deres Urban Insight-initiativ, der kører på femte år. På rådgiverens hjemmeside har man en vidensplatform med analyser, baggrundsartikler, podcasts og anden inspiration. Hen over foråret og sommeren kommer der tre nye rapporter, som tager fat på en række af de centrale cirkulære temaer for fremtidens byudvikling.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: