Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Som frontløber på bæredygtighed skal man have orden i egen baghave

Som grossist kan Lemvigh-Müller gøre en stor forskel i samarbejdet med kunderne. Men lige nu bruger bæredygtighedschef Pernille Kiær også masser af tid på EU-lovgivning.

Der er stadig masser af opgaver for bæredygtighedschef Pernille Kiær hos Lemvigh-Müller: PR-foto: Anne Dorthe Søgaard Jensen.

Da Pernille Kiær for halvandet år siden gik ind af døren som grossistvirksomhedens Lemvigh-Müllers første bæredygtighedschef, havde hun en klar dagsorden i baghovedet. Den hed forretningsorienteret bæredygtighed.

Med en baggrund fra blandt andet De Forenede Dampvaskerier og Arriva havde Pernille Kiær over ti års erfaring på CSR-området. I hendes sind var der ingen tvivl om, at der også hos Lemvigh-Müller ville være masser af områder, hvor forretning og den grønne omstilling ville gå hånd i hånd.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: