Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Sådan får du tilskud til virksomhedens grønne omstilling

PODCAST: I podcasten ’Bæredygtig Business’ fortæller Nicholas Mohr Krøyer fra Erhvervshus Hovedstaden Steffen Max Høgh om de fire puljer, hvor SMV’er kan få støtte til at komme videre med virksomhedens arbejde med bæredygtighed.

Nicholas Mohr Krøyer fortæller i podcasten 'Bæredygtig Business' om de støttemuligheder, SMV'erne kan bruge. PR-foto.

”Danmarks største hemmelighed.” Sådan betegner Nicholas Mohr Krøyer de seks regionale erhvervshuse. Han er er selv senior forretningsudvikler i Erhvervshus Hovedstaden. I denne uges udgave af podcasten ’Bæredygtig Business’ taler han med Steffen Max Høgh om de støttemuligheder, som SMV-virksomheder kan benytte i deres bæredygtighedsarbejde.

I Erhvervshusene kan SMV-virksomheder få både gratis og uvildig vejledning samt økonomisk tilskud til forskellige områder inden for bæredygtighedsarbejdet. På den måde kan I få sat skub på virksomhedens grønne omstilling. Der er fire punljer.

De fire puljer er:

  1. SMV Grøn (åbner igen slut april): Handler om hvor man kan sætte ind på sin bæredygtighed og få hjælp til at dokumentere sine bæredygtighedsindsatser
  2. Grønne kompetencer (åbner 10. maj): Dette er penge til enten at købe en rådgiver, der kan øge de grønne kompetencer, til at købe kurser eller deltage på Erhvervshusenes kurser.
  3. CO2-puljen (åbner 27. februar): Kan hjælpe virksomhederne med deres klimaregnskab, kortlægning af CO2-udgifter, og validering af tallene.
  4. SMV Vækstpilot (åbner 13. marts): En pulje, hvor man kan få 50 % tilskud til lønomkostninger i op til seks måneder til ansættelse af en vækstpilot. Max. 15.000 kr. pr. måned. 90.000 kr. for hele perioden.

Nicholas Mohr Krøer og Steffen Max Høgh taler også om Klimakompasset, Bæredygtighedshjulet, Væksthjulet og andre gode værktøjer, SMV’er kan benytte med stor fordel og ganske gratis, når de vil blive klogere på virksomhedens bæredygtighed.

Og så taler de om SMV’ernes tre største udfordringer, når det handler om bæredygtighed: Greenwashing og kommunikation af bæredygtighed, rapportering og lovgivningen fra EU og endelig hvordan virksomheden strukturerer sit bæredygtighedsarbejde og får størst effekt for mindst mulige penge.

Lyt til Bæredygtig Business her.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.