Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Rådgivervirksomhed dyrker diversitet for faglighed, finanser og fællesskab

ABC Rådgivende Ingeniører har knækket koden til at skabe diversitet og ’menneskelig bæredygtighed’. Sustain Report har besøgt virksomheden for at lure på rekrutteringsstrategien, gevinsterne og udfordringerne.

ABC Rådgivende Ingeniører giver sin ABC til diversitet på arbejdspladsen. HR-chef Stefanie Jäke Pedersen (tv) og økonomichef Annette Damgaard Horskær (th) deler deres værdier. Foto: Ghita Nidam Møller.

Arun, Burak, Thang, Dorte og Bo. Ruller man gennem medarbejderlisten, eller tripper man forbi bakken med morgenbirkes og lader blikket vandre i det åbne kontorlandskab hos ABC Rådgivende Ingeniører, er man ikke i tvivl: Diversitet og inklusion er et hverdagsvilkår.

Det er er ikke her, man finder en homogen håndfuld 50-årige mænd, der alle hedder Henrik, Jens og Lars.

’Hvordan er det lige man udtaler dit navn?’ er et selvfølgeligt spørgsmål, når nye kommer til. Og sådan har det altid været. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: