Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Historisk aftale sætter stopper for tryksager fra ulovlig skovhugst

Europa-Parlamentet og Det Europæiske Råd lander ny aftale der sikrer, at tryksager trykt uden for Europa bliver underlagt samme krav som tryksager trykt i EU. Det skal sikre mod ulovlig skovhugst i leverandørkæder i trykkeribranchen.

Grakoms adm. direktør, Thomas Torp, bifalder længe ventet aftale om, at tryksager trykt uden for Europa skal underlægges samme krav som tryksager trykt i EU. Foto: Grakom.

Ulovlig eller miljøskadende træfældning sniger sig ind over EU's grænser med risiko for at blive omdannet til trykte bøger og blade herhjemme. Det kommer nu til at høre fortiden til.

Europa-Parlamentet og Det Europæiske Råd har indgået en aftale, der skal forhindre, at tryksager trykt uden for EU kommer ind på det europæiske marked. Det oplyser Grakom, den grafiske branches erhvervsorganisation.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: