Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Fiskars klipper ‘bæredygtighed’ ud af markedsføringen

GREENWASHING. Efter omtale på Sustain Report vil den finske designgigant revidere omtalen af produkter, så man har fokus på specifikke fakta fremfor generel bæredygtighed. Ændringen kommer også til at gælde virksomhedens globale markedsføring.

Fiskars er kendt for den orange farve på produkterne. Sortimentet spænder bredt hos Fiskars, der også producerer økser. Foto: iStock/SLindenau

Fiskars tog prisen som topscorer, da Sustain Report i midten af december fortalte om de mange produkter, der på en portal for firmajulegaver blev anprist som bæredygtige. Der var både gryder, sakse og knive i bæredygtige versioner.

Nu anerkender den finske designgigant, at man ikke har tilstrækkelig dokumentation for påstandene om bæredygtige produkter. Derfor går man nu i gang med at revidere tekster og anden kommunikation for at fjerne generelle påstande om bæredygtighed. Det fremgår af en udtalelse, som Fiskars har sendt til Sustain Report.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: