Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

DI: Stop hastværk og vent på PFAS-forbud

DI forsvarer det forsinkede EU-forbud mod PFAS. Effekten vil være ventetiden værd for miljø, sundhed og nye virksomhedsmuligheder.

Modsat det kritiske kor af virksomheder, skal vi tålmodigt afvente den tidskrævende proces for EU's PFAS fordbud, mener Karin Klitgaard, miljøpolitisk chef i DI. Foto: DI.

Kampen mod evighedsstofferne er i fuld gang nationalt og over landegrænser i EU-regi. Det gælder debatten om det kommende EU-forbud mod de mere end 10.000 forskellige kemiske stoffer, der går under betegnelsen PFAS. Men det går for langsomt, runger de utålmodige røster.

Men giv EU tid, maner Dansk Industri til ro. Industriens brancheorganisation tager tålmodige vejrtrækninger, mens virksomheder og foreninger er i stormvejr over udsættelsen af EU's kemikalieforbud, den såkaldte Reach Revision.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: