Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Søren Tscherning vinder pris som grøn ejerleder

PwC, Nykredit og Dansk Erhverv har kåret Søren Tscherning til vinderen af Årets Regionale Temapris i Hovedstaden ved Årets Ejerleder 2023.

Et af Tscherning Holdings primære fokusområder er at reducere virksomhedens klimapåvirkning. Foto: PR

For syvende år i træk overrækkes årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2023.

Årets tema er “ejerledernes grønne transformation”, herunder bæredygtighed, genanvendelse og cirkulær økonomi, og i år kunne Søren Tscherning fra Tscherning Holding A/S løbe med prisen. 

Tscherning Holding A/S tilbyder nedrivning, anlægsopgaver og miljøsanering. Opgaver, der ikke umiddelbart rimer på bæredygtighed, men som nu alligevel bliver belønnet med en pris. 

Det skyldes Søren Tschernings fokus på en grønnere transformation af virksomheden, hvor et af de primære fokusområder er at reducere virksomhedens klimapåvirkning. 

Stab til grøn forretningsudvikling

– Søren Tscherning har formået som en af de første i sin branche at foretage en større grøn transformation af sin virksomhed og har opnået flere certificeringer inden for området. Han insisterer på at være nytænkende og bidrage med innovative løsninger i forhold til den grønne transformation, og den indsats fortjener anerkendelse, lyder begrundelsen fra Flemming Eghoff, partner i PwC. 

Virksomheden arbejder løbende med initiativer, der sigter mod at reducere energiforbruget, optimere transporten og reducere ressourceforbruget fra materialerne, der anvendes i produktionen.

– For Søren er det vigtigt, at virksomheden viser samfundsansvar og bidrager til løsningen af klimaudfordringerne som en aktiv medspiller. Han har derfor gjort det til en prioritet at arbejde med udvikling af bæredygtig adfærd og har for nylig gjort grøn forretningsudvikling til et selvstændigt stabsområde med nyansættelse af en chef til dette område, fortsætter Flemming Eghoff.

Prisen blev uddelt af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv i Børssalen hos Dansk Erhverv i København. Prisen for Årets Ejerleder gik til Ronny Saul fra Jespers Torvekøkken. 

Forsiden lige nu:

Et kilo status på verdensmålene, tak

Steen Hildebrandt har føjet endnu en bog til sit imponerende forfatterværk. Bogen gør status over verdensmålenes udvikling i Danmark, nu hvor vi er halvvejs mod 2030. Desværre er vi ikke halvvejs i mål, men vi kan nå i mål, hvis vi er villige til at tage verdensmålene seriøst.

Seneste artikler:

Skævvredne data gør os mindre robuste over for klimaforandringer

Et nyt studie fra SDU viser, at vi har et skævvredet billede af verdens plantedata, fordi den fortrinsvis er indsamlet i og af rige lande, hvilket gør os mindre modstandsdygtige over for klimaforandringernes effekter. Det er et eksempel på et større problem med en strukturel, global ulighed akademia, mener forskere fra DIIS.

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.