Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Ny direktør for Industriens Fond kommer fra KPMG

Til febraur får Industriens Fond ny adm. direktør.

Thomas Hofman-Bang bliver ny direktør for Industriens Fond, der har til formål at  fremme dansk erhvervslivs konkurrenceevne. Han overtager posten fra Mads Lebech, som tiltræder som ny adm. direktør for Tryghedsgruppen og Trygfonden.

På bæredygtighedsfronten er Industriens Fond  initiativtager til SDG Accellerator, der hjælper danske virksomheder med at udvikle nye forretningsmuligheder med afsæt i FN’s 17 Verdensmål i samarbejde med Dansk Industri og FN.

Det fremgår ikke af pressemeddelelsen om Thomas Hofman-Bang forventer at styrke Industriens Fonds fokus på bæredygtighed yderligere, men han udtaler, at “Industriens Fonds fokusområder og mission står mig nær. Både som erhvervsmand og med min store interesse for samfunds- og velstandsudviklingen i Danmark”. Han kan dog først udtale sig om sine ambitioner for sin nye arbejdsplads, når han tiltræder i februar.

Thomas Hofman-Bang har erfaring med områder som internationalisering, innovation, talentudvikling og konkret anvendelse af ny viden og teknologi i virksomheder, fremgår det af en pressemeddelelsen.

Han kommer senest fra en stilling som CEO hos KPMG og var før det mangeårig CEO for den globale industrikoncern NKT. Sideløbende har Thomas Hofman-Bang bestyrelseserfaring fra en række virksomheder og organisationer såsom blandt andre William Demant, Rambøll, Neurosearch, Dansk Industri, Danmarks Vækstråd, Copenhagen Capacity og Bikubenfonden.

 

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.