Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Innovationsfonden får ny vicedirektør

Fra midten af august skifter Søren Asp Mikkelsen sin stilling som kontorchef i Erhvervsstyrelsen ud med en vicedirektørstilling i Innovationsfonden for områderne Mission og Partnerskaber.

Søren Asp Mikkelsen bliver ny vicedirektør i Innovationsfonden. Foto: PR.

Innovationsfonden har ansat en ny vicedirektør for områderne Missioner og Partnerskaber. Valget er faldet på Søren Asp Mikkelsen, som kommer fra en stilling som som kontorchef i Erhvervsstyrelsen.  

I sit tidligere arbejde har Søren Asp Mikkelsen haft ansvaret for at betjene Erhvervsfremmebestyrelsen samt arbejdet med etableringen af Erhvervsfyrtårnene, som er en vigtig samarbejdspartner for Innovationsfonden. Han har desuden haft til opgave at bygge en ny og velfungerende organisation i fællesskab med den øvrige chefgruppe, hvor et af fokuspunkterne har været at styrke opsamlingen af data om styrelsens erhvervsfremmeprojekter. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: