Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Navne

Coop vinder international energipris

Coop har vundet den internationale pris Award of Excellence in Energy Management for deres systematiske arbejde med at sænke energiforbrug og CO2-udledning.

Kræn Østergaard Nielsen, administrerende direktør i Coop. Foto: Coop.

Siden 2016 har det stået højt på Coops dagsorden at sænke deres energiforbrug. Nu modtager virksomheden international anerkendelse for deres arbejde, da de som den første danske virksomhed modtager energiprisen Award of Excellence in Energy Management, som uddeles af Clean Energy Ministerial på årets CEM Forum i Goa. Det oplyser Coop. 

CEM uddeler hvert år priser til en række virksomheder og organisationer, der arbejder med bæredygtighed gennem et certificeret energiledelsessystem. I år går den største af priserne til Coop, som bruger energiledelsessystemet ISO 50001, der er Danmarks største indenfor branchen. Siden 2016 har Coop reduceret CO2-udledningen fra deres energiforbrug med 42.000 ton, hvilket har sparet virksomheden 150 millioner kr. i energiomkostninger. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: