Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Andre skriver

Ingrid Reumert ny næstformand i SYNERGI

Interesseorganisationen SYNERGI har valgt ny næstformand. Valget er faldet på Ingrid Reumert, som har været en del af SYNERGIs bestyrelse, siden organisationen blev stiftet for snart to år siden i april 2018. Som chef for kommunikation og bæredygtighed i VELUX har Ingrid Reumert længe været en del af den danske klimadebat, og hun glæder sig til det fortsatte samarbejde i SYNERGI:

”Når vi taler om den grønne omstilling, er vi nødt til også at kigge på, hvordan vi kan minimere vores energispild og sikre bæredygtige og sunde bygninger. Ved at energieffektivisere kan vi nå langt hurtigere og billigere i mål med vores klimaambitioner. Grønne og sunde bygninger gavner desuden vores børn, når de skal lære i skolerne, og det minimerer antallet af sygedage i vuggestuerne. Alt det glæder jeg mig til at sætte fokus på som næstformand i SYNERGI”, udtaler Ingrid Reumert.

Ingrid Reumert er desuden næstformand for klimapartnerskabet i bygge- og anlægssektoren, som regeringen nedsatte i efteråret, og som skal munde ud i en række anbefalinger til Danmarks kommende klimahandlingsplan.
”Jeg har kendt Ingrid Reumert som en dedikeret, professionel og stærk leder gennem flere år. Ikke alene er Ingrid en prominent stemme i den danske klimadebat, hun er samtidig aldrig bange for at påtage sig et ansvar. Vi er heldige at have hende i SYNERGIs bestyrelse”, siger Bendt Bendtsen.

Ingrid Reumert er uddannet i statskundskab på Aarhus Universitet og på Sciences-Po, Paris, Frankrig. Hun har tidligere været Chef for Public Affairs for den danske forsvarsvirksomhed Terma samt arbejdet som politisk rådgiver for De Konservative på Christiansborg og i Europa-Parlamentet, Bruxelles.

Næstformandsskiftet i SYNERGI kommer på baggrund af Kenth Kærhøgs alt for tidlige død i december.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Carina Ohm går fra EY til PwC

Carina Ohm udskifter sin stilling som partner i EY med en ny partnerrolle i PwC. Hun skal styrke PwC’s position indenfor bæredygtighed.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.