Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Andre skriver

Ingrid Reumert ny næstformand i SYNERGI

Interesseorganisationen SYNERGI har valgt ny næstformand. Valget er faldet på Ingrid Reumert, som har været en del af SYNERGIs bestyrelse, siden organisationen blev stiftet for snart to år siden i april 2018. Som chef for kommunikation og bæredygtighed i VELUX har Ingrid Reumert længe været en del af den danske klimadebat, og hun glæder sig til det fortsatte samarbejde i SYNERGI:

”Når vi taler om den grønne omstilling, er vi nødt til også at kigge på, hvordan vi kan minimere vores energispild og sikre bæredygtige og sunde bygninger. Ved at energieffektivisere kan vi nå langt hurtigere og billigere i mål med vores klimaambitioner. Grønne og sunde bygninger gavner desuden vores børn, når de skal lære i skolerne, og det minimerer antallet af sygedage i vuggestuerne. Alt det glæder jeg mig til at sætte fokus på som næstformand i SYNERGI”, udtaler Ingrid Reumert.

Ingrid Reumert er desuden næstformand for klimapartnerskabet i bygge- og anlægssektoren, som regeringen nedsatte i efteråret, og som skal munde ud i en række anbefalinger til Danmarks kommende klimahandlingsplan.
”Jeg har kendt Ingrid Reumert som en dedikeret, professionel og stærk leder gennem flere år. Ikke alene er Ingrid en prominent stemme i den danske klimadebat, hun er samtidig aldrig bange for at påtage sig et ansvar. Vi er heldige at have hende i SYNERGIs bestyrelse”, siger Bendt Bendtsen.

Ingrid Reumert er uddannet i statskundskab på Aarhus Universitet og på Sciences-Po, Paris, Frankrig. Hun har tidligere været Chef for Public Affairs for den danske forsvarsvirksomhed Terma samt arbejdet som politisk rådgiver for De Konservative på Christiansborg og i Europa-Parlamentet, Bruxelles.

Næstformandsskiftet i SYNERGI kommer på baggrund af Kenth Kærhøgs alt for tidlige død i december.

Forsiden lige nu:


Kultiveret kød kan blive game changer for klimaet

For snart et årti siden kom det første forskningsgennembrud med celledyrket kød som klimabedrift og videnskabelig pendant til den konventionelle CO2-tunge kødindustri. Forskningen vinder nu frem herhjemme, men er udfordret af lovgivning, hemmelighedskræmmeri og kapital.


Seneste artikler:


Podcast: Bryd vanerne med Thomas VovemoD

Vi skal bryde vores vaner. Det er pinedød nødvendigt, for at vi kan komme i mål med den grønne omstilling. Men hvordan gør vi det, og hvorfor er det så svært? Det ved Thomas VovemoD en masse om. Lyt med her.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.