Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Andre skriver

Behov for bæredygtigt design kan ses

En ny platform med fokus på bæredygtigt design viste sig at have stor værdi for kunderne hos AndLight.

Som en af Europas førende forhandlere af designerlamper lancerede de platformen for at kunne give deres kunder et bedre overblik og muligheden for at tilvælge bæredygtigt design til hjemmet.

Allerede nu oplever virksomheden, at initiativet bærer frugt efter en succesfuld lancering, der øgede interessen for bæredygtigt design fra den ene dag til den anden. “Vi er overvældet af den positive feedback fra medier og brand partners, men vi har særligt oplevet en markant større interesse for bæredygtigt design fra vores kunder,” fortæller direktøren af AndLight, Mads Saabye Jørgensen.

Ud fra et sæt bæredygtige kriterier analyserer e-commerce virksomheden alle deres +8000 produkter, hvorefter de tildeles et bæredygtighedsmærke, når de omfavner internationale miljømæssige kriterier.

Målet er at gøre det lettere for forbrugeren, at identificere bæredygtige løsninger. Kriterierne har AndLight uddybet på deres bæredygtighedsplatform, så forbrugerne ved, hvad bæredygtighedmærket indebærer.

Det nu blevet nemt for forbrugeren at vælge bæredygtigt, og det kan ses på salget: For siden lanceringen af den nye platform har virksomheden oplevet en bemærkelsesværdig vækst i salget af deres lamper, der har modtaget AndLights bæredygtighedsmærke. Ud fra deres interne analyser har de gennem de seneste år også set en vækst i kunder, der både ønsker at indrette deres hjem smukt samtidig med, at de kan bidrage til en grønnere verden.

Fremtiden for bæredygtighed i designbranchen

Ifølge AndLight vil markedet kun bevæge sig i én retning – og det er med en større opmærksomhed på bæredygtighed. Derfor mener virksomheden også, at det fra et forretningsmæssigt synspunkt, er en god investering at have større fokus på designlamper med et minimalt klimaaftryk.

Det er en udfordrende opgave. Men vi er sikre på, at et stort fokus på bæredygtighed er den rette vej frem for vores forretning,” afslutter Mads Saabye Jørgensen. En grøn omstilling skal tages alvorligt.

Pressemeddelelsen blev publiceret d. 1.marts 2021 af Andlight.

Forsiden lige nu:

Seneste artikler:

Carina Ohm går fra EY til PwC

Carina Ohm udskifter sin stilling som partner i EY med en ny partnerrolle i PwC. Hun skal styrke PwC’s position indenfor bæredygtighed.


Loading...

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.