Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Virksomheder og forskere ser på nye, grønne byggemetoder

Byggeri og infrastruktur er brancher med store klimaudledninger. Forskere og virksomheder mødtes ved Femern-byggeriet for at diskutere løsninger.

Alle de erfaringer fra Femern-projektet forsøger man at sprede ud til gavn for fremtidens byggeri via i Videns- og læringscenter næsten på matriklen. Foto: PR.

Et af Danmarkshistoriens mest ambitiøse og omfattende infrastrukturprojekter udfolder sig i disse år på det sydligste Lolland. I Rødbyhavn såvel som på den tyske ø Femern er der siden 2020 blevet arbejdet intensivt på den 18 kilometer lange tunnel, den såkaldte Femern Bælt-forbindelse, der skal forbinde de to nabolande.

I september 2022 åbnede Videns- og Læringscenteret i Rødbyhavn for blandt andet landets forskere med en placering som nabo til den enorme byggeplads. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: