Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Venturefond med planetarisk afsæt screener skarpt og vrager meget

Aarstiderne-stifter, Søren Ejlersen, er en af bagmændende bag den grønne venturefond Planetary Impact Ventures. Fondens fire-trins model tillader kun de mest veldokumenterede, bæredygtige ideer.

Søren Ejlersen sidder i investeringskomite og er en af initiativtagerne til den grønne investeringsfond Planetary Impact Ventures, der med en strategisk model kun investerer i og hjælper grønne startups. Foto: Ghita Nidam Møller.

Vi har efterhånden hørt det runge igen og igen: Bæredygtighed kan være god forretning, og iværksættere er fremtidens helte.

Her spiller venturefonde en hovedrolle med kapital af flere dimensioner til at veksle ideer til forretning. Aarstidernes stifter og initiativtager til mad- og kulturdestinationen Søren Ejlersen er selv iværksætter og forener nu sine erfaringer og forretningsfilosofi.

Han er en af initiativtagerne til den grønne investeringsfond Planetary Impact Ventures, der med en strategisk model kun investerer i og hjælper grønne startups, der sigter mod at løfte den bæredygtige barre.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: