Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Greenwashing

Tommy Ahlers trækker uvidenhedskortet om investering i miljøskadeligt produkt

Den tidligere minister mener fortsat, at hans investeringer efter tiden som politiker er grønne, bare ikke hans investeringer fra tv-programmet Løvens Hule.

Tommy Ahlers (tv) og Christian Arnstedt investerede begge i Dawn Designs. Nu undskylder Ahlers sig med, at han ikke vidste, at virksomhedens produkt er miljøskadeligt. Foto: DR/Carsten Andersen.

Man kan sagtens være it-millionær, have en fortid i det eksklusive konsulentfirma McKinsey & Company og endda have været minister for forskning- og uddannelse og så alligevel have svært ved at finde rundt i helt grundlæggende fakta om miljøskadelige stoffer.

Sådan er det for Tommy Ahlers. Han kalder sig selv grøn investor, alligevel har han tilsyneladende overset afgørende oplysninger om miljøskadelige stoffer, som man kan google sig til på få minutter.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: