Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Teknologisk Institut bliver EU-fyrtårn for kunstig intelligens

EU investerer millioner i Teknologisk Institut som del af europæisk initiativ, der skal fremme og implementere kunstig intelligens i industrien. Det skal styrke den bæredygtige omstilling.

Målet med AI-MATTERS er at få modnet nye intelligente robotløsninger i tæt samarbejde med den europæiske robotindustri og fremstillingsindustri. Foto: Teknologisk Institut.

EU's mission står lysende klart: Fremstillings- og robotindustrien skal være mere bæredygtig. Vejen frem er kunstig intelligens. Men hvordan er endnu ikke helt klart.

Hvad der er sikkert, er at Teknologisk Institut får en bærende rolle til at finde og implementere løsninger sammen med industrien.

Instituttet skal nemlig være den danske EU-spydspids til at levere test- og forsøgsfaciliteter til robot- og teknologivirksomheder, som skal indføre kunstig intelligens, AI, i produktionen. Sådan lyder meldingen fra Teknologisk Institut.

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: