Connect with us

Hvad søger du?

Sustain ReportSustain Report

Nyheder

Stryhns Gruppens bæredygtighedstiltag har båret frugt: Stort fald i samlet CO-udslip

En ny bæredygtighedsrapport fra Stryhns Gruppen viser, at fødevarevirksomheden har et markant fald i deres samlede CO2-udslip.

Kristian Kornerup Jensen, administrerende direktør for Stryhns Gruppen. Foto: Kim Wendt.

Med en database som viser klimabelastningen for hvert eneste stykke kød og alle de andre ingredienser, der kommer i en leverpostej fra Stryhns eller salaterne fra K-salat, er selskabet bag produkterne i gang med at kortlægge og reducere klimabelastningen. 

Det er ikke nødvendigvis de fleste, der forbinder leverpostej med klimavenlige fødevarer, men produkterne i aluminiumsbakkerne fra Stryhns bliver disse år mere klimavenlige. Stryhns Gruppen har sat et mål om, at de i 2030 skal have en CO2-neutral produktion, og i 2050 skal hele deres værdikæde være CO2-neutral. 

💡 Vil du have hele historien?

Med adgang til Sustain Report er du opdateret den grønne og bæredygtige omstilling.

Bliv opdateret om nyheder og tendenser inden for sustainability fra nogle af de mest interessante aktører på området. Vi gør dig klogere på hvilken vej vinden blæser – både når det gælder danske virksomheder, samfund og forskning.

Gratis prøveadgang »

Har du allerede abonnement? Log ind her: